Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vývozní limity 2019 – 2020

• Toto téma obsahuje celkem 109 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 110)
  • Autor
    sabro
    Účastník
    (22 odpovědí)

diky Cendo, appka je super a moc mi pomohla se zorientovat, uz si ji nekdy v realu pouzil? Porad mam jednu nejasnost :-)…letime pres oslo (prestup na jine letadlo) do tromsa s tim, ze zavazadla vyzvedneme v tromsu. No a ta stvrzenka funguje pouze 2h od vstupu do Norska :-)…takze pokud dam jako vstup do norska oslo, tak pak v tromsu uz bude stvrzenka propadla…pokud dam jako vstup do norska tromso a nahodou po mne neco budou chtit uz v oslu, tak sem taky v haji, protozr jeste stvrzenka nebude existovat…moc premyslim nebo mi neco unika?…

cenda
    Účastník
    (188 odpovědí)

Sabro, poslal jsem Ti s.z.

sabro
    Účastník
    (22 odpovědí)

moc diky za info 😉

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Od vcerejska plati nove pokuty za pasovani ryb.

Pokuta se zvysuje na 8000 NOK a 200 NOK za kilo navic.

https://www.ntbinfo.no/pressemelding/dobler-botene-for-fiskesmuglere?publisherId=14943704&releaseId=17864120

Pavel
    Účastník
    (51 odpovědí)

Zdravím všechny,

Neslyšel někdo, že by se měl snižovat limit pro vývoz ryb z Norska pouze na 10 kg na osobu?

Pavel
    Účastník
    (51 odpovědí)

Ani paní Janka k tomuto nemá žádné info?

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No dle mého je to asi hloupost. Že by během tak krátkého období dělali další změnu

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Zdravím všechny, Neslyšel někdo, že by se měl snižovat limit pro vývoz ryb z Norska pouze na 10 kg na osobu?

Původně byl limit 15kg/osoba. Od loňského roku se změnil. Pokud jedete do registrovaného kempu, vyplňujete přehled o chycených rybách (na papír nebo tablet). Při odjezdu dostanete potvrzení od správce. V tom případě se limit zvyšuje na 20kg/osoba. Pokud jedete do neregistrovaného kempu, je limit 10kg/osoba. Trofejní ryba “navíc vcelku”  byla v obou případech zrušena

Pavel
    Účastník
    (51 odpovědí)

Taky se mi zdálo, že je to blbost, aby se  limity po tak krátké době změnily. Říkal mi to jeden známý, ale určitě si to spletl s tím jestli jedete do registrovaného, nebo neregistrovaného místa. Jinak děkuji za info.

Orfo
    Účastník
    (75 odpovědí)
      <li id=”comment-34415″ class=”comment byuser comment-author-orfo odd alt thread-odd thread-alt depth-1″ style=”transition: border-color 0.3s ease 0s; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-stretch: normal; font-size: 0.93rem; line-height: normal; font-family: ‘Fira Sans’, sans-serif; box-sizing: border-box; margin: 1rem 0px; padding: 0px 0px 0px 0.5rem; border-width: 0px 0px 0px 4px; border-color: #144d97; border-image: initial; vertical-align: baseline; display: block; position: relative; border-style: initial initial initial solid;”><article id=”div-comment-34415″ class=”comment-body” style=”transition: background 0.3s ease 0s, color 0.3s ease 0s, fill 0.3s ease 0s, border-color 0.3s ease 0s; font: inherit; box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; position: relative;”>

<p style=”transition: background 0.3s ease 0s, color 0.3s ease 0s, fill 0.3s ease 0s, border-color 0.3s ease 0s; font: inherit; box-sizing: border-box; margin: 0.5rem 0px 0.8rem; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline;”>Ahoj. Jak to je kdyz jedu v aute s nekym cizim co prevazej nadlimit a ja mam svou bednu oznacenu jmenen a v ni 20kg ryb? Budu platit taky pokutu? Bere se to jako celek nebo na jednotlivce? Ja vozim limit. Predem dik za odpovedi.</p>

</article>

<h3 id=”reply-title” class=”comment-reply-title” style=”transition: background 0.3s ease 0s, color 0.3s ease 0s, fill 0.3s ease 0s, border-color 0.3s ease 0s; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-stretch: normal; font-size: 1.4rem; line-height: 21px; font-family: ‘Fira Sans’, sans-serif; box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 0.5rem; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; color: #144d97;”>Napsat komentář</h3>
    Orfo
    Účastník
    (75 odpovědí)

Neco zblblo. Nevite jak to je kdyz jedu s nekym cizim co prevazi nadlimit a ja mam na svoji bedne jmenovku a v ni 20kg ryb. Bere se to jako celek nebo na jednotlivce. Budu platit taky pokutu? Predem dik za odpovedi. Vozim limit.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Orfo- Ak vieš anglicky,tak vysvetli colníkovi,že si išiel popri ceste s bedňou filet a oni Ti zastavili a nasilu Ťa vtlačili do auta,hrubým spôsobom Ťa urážali, nedali najesť,ani napiť,ba dokonca ani vyšťať si sa nemohol.

Jednoducho ich nepoznáš.

Podobnú otázku som dal na druhej strane tohto vlákna. Prajem Ti,aby sa Ti to nestalo.

Orfo
    Účastník
    (75 odpovědí)

Orfo- Ak vieš anglicky,tak vysvetli colníkovi,že si išiel popri ceste s bedňou filet a oni Ti zastavili a nasilu Ťa vtlačili do auta,hrubým spôsobom Ťa urážali, nedali najesť,ani napiť,ba dokonca ani vyšťať si sa nemohol. Jednoducho ich nepoznáš. Podobnú otázku som dal na druhej strane tohto vlákna. Prajem Ti,aby sa Ti to nestalo.

Ahoj.Na otazku na druhej strane vlakna Ti nikto veci znaly  neodpovedal preto sa pytam. Anglicky dobre neviem ale dohovorim sa. Nechapem ak by bola kazda bedna s rybami oznacena menovkou preco by mali pokutu platit aj ti co maju limit. Pripada mi to nelogicke. Napriklad v pripade autobusu by platili pokutu vsetci vratane vodica ak by sa nasiel jeden co mal nadlimit?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Pri pripadne kontrole musi mit kazdy sva zavazadla u sebe a zodpovida jen za sve.  Takze kazdy si plati ci neplati jen za svoje osobni veci.

Odpoved je tedy ne, za cizi veci pokutu platit nemusis.

Orfo
    Účastník
    (75 odpovědí)

Pri pripadne kontrole musi mit kazdy sva zavazadla u sebe a zodpovida jen za sve. Takze kazdy si plati ci neplati jen za svoje osobni veci. Odpoved je tedy ne, za cizi veci pokutu platit nemusis.

Cakal som prave na Vasu odpoved. Dakujem pekne a velmi si vazim co pre vsetkych robite.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 110)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vývozní limity 2019 – 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...