Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vývozní limity 2019 – 2020

• Toto téma obsahuje celkem 109 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 110)
  • Autor
    Semtamtuk
    Účastník
    (32 odpovědí)

Možná by šlo zmírnit postih tím, že by museli všechno vylemcat na místĕ a nepustit je dál dokud nebudou fit. O svá promile by nepřišli. Jen o třeba den, 2…..3…?

Nalimek
    Účastník
    (25 odpovědí)

Jestli by nebylo jednodušší respektovat zákony a užívat si toho,co nám jejich země umožňuje…..

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ja som sa pridal k partii na Sor Tverfjord, lebo im vypadol jeden pre chorobu. Prišli na hranicu, zaplatili clo nadlimitu a pokračovali ďalej.  A čo ak sa pridáš k niekomu a oni Ti zataja nadlimit a prúser na hranici sa zvrtne na celú partu a máš zápis v nejakom registri, alebo dostaneš zákaz vstupu do Nórska na tri roky?

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

Tak to má asi jednoduché řešení. Proclíš přes apku svoje drinky a máš na ně potvrzení. Při kontrole vyndáš svoje a máš hotovo.

ctvrteckaj
    Účastník
    (36 odpovědí)

dobry den mám dotaz kolik se platí clo za 1 pivo a 1 L ALKOHOLU

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

Litr kořky od 22% do 60%  + 10 piv nad 2,5% do 4,7%  grátis. Každé další pivo 10NOK. Každý další litr kořky 325NOK a další možné kombinace s vínem. V apce Norwegian Customs je kakulačka kde si předem nasimuluješ co tě čeká.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Sú zákony a zákony. Sú veci, ktoré majú logiku a veci, nad ktorými sa človek zamýšľa.

Samozrejme, že priznávame alkohol, spracovávame deklaráciu ale sú situácie, keď to stejne nefunguje.

Niekto zabudne oznámiť, že berie na cestu ploskačku. Dve, tri butilky a je liter na viac. Nevodiči nestihnú spotrebovať to, čo si vzali na cestu atď.

Vždy sa hrozím hranice, aj keď si myslím, že mám všetko OK.

Preto ma prekvapila cena za tak malé množstvo.

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

No jo ale co ta magie s partou na lodi a pod tebou mraky tresek. Toho kdyby nebylo tak sedím na rybníku a jsem naprosto klidnej a prachy bych nastrkal do auta. Jenže jak tě Norsko jednou lapne, tak tě žádný clo nezastaví. Jen si holt trochu zahudráme na netu

Semtamtuk
    Účastník
    (32 odpovědí)

To: mikr

S těmi 10ti pivinky na osobu jsi si jistý ?

sabro
    Účastník
    (22 odpovědí)

letime v cervnu, nevite prosim jestli se da nejaky alkohol koupit primo na letisti v Norsku? nejaky duty free shop nebo tak neco? pripadne v letadle? jde mi hlavne o to, abych nemusel nic proclivat a proste to koupit za rozumnou cenu primo v norsku….nevadi mi zaplatit clo, ale minuly rok jsme jeli do norska autem a omylem jsem ve tri rano na celnici zajel do brany, ktera byla urcena pro ty, co nemaji nic k procleni…kdyz se me zeptali jestli mame neco k procleni, tak sem jim bezelstne rekl, ze chceme proclit 90 piv, celnik mel slusny vyraz a uz to jelo, no nepomohlo nam nic…

sabro
    Účastník
    (22 odpovědí)

proto bych uz radeji nic neeiskoval a koupil to primo v letadle nebo na letisti a mam klid 🙂

cenda
    Účastník
    (188 odpovědí)

Sabro, to se mýlíš.

Semtamtuk
    Účastník
    (32 odpovědí)

Konečnĕ mĕ napadlo přečíst si originální znĕní, co je možné volnĕ převézt. Kdo veze jen kořalku a pivo, může nahradit víno ve stejném množství. Tím pádem by to tedy bylo 1l třeba slivovice a 6 x 0,33l + 6 x 0,5 l piva = 5l piva do 4,7 voltů. Co je přes radši proclít.

Může mi to prosím nĕkdo potvrdit ?

cenda
    Účastník
    (188 odpovědí)
    Semtamtuk
    Účastník
    (32 odpovědí)

cendo, přesnĕ tam jsem to zjišťoval

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 110)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vývozní limity 2019 – 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...