Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vyvozni limit 2021

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 30)
  • Autor
    otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

ježíš ….. to jsem si zase naběhnul ….co ta negativita ?? já to myslel tak hezky upřímně-D

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Vzdyt ja to taky myslim uprimne :-)))))))))))) a pozitivne :-)))))))))))   negativita je pro me cizi. Pozitivni energii jenom srsim :-))))))))))))  Norove jsou taky  optimisticti, ze s druhym krokem zacnou podle planu, ryby berou, kytky kvetou, ptaci rvou, jeste aby se uz konecne otevrely hranice…

Supermasar
    Účastník
    (3 odpovědí)

No a jakpa by šlo s těma limitama nejlíp vyjebat?

sabro
    Účastník
    (22 odpovědí)

A proč by si s tím chtěl vyjebat? Proč nerespektovat, co je dané? :-).

Já to mám tak, že se pokusím využít limit do posledního deka, ale nehodlám riskovat a něco pašovat. Mám k Norsku velký respekt a obdiv, takže se chovám slušně jako ke všem, ke kterým chovám určitou úctu.

Věřím, že pokud se takhle budeme chovat všichni, tak si užijeme Norska ještě dlouhé a dlouhé roky bez dalších, větších restrikcí 🙂

Fischstar club
    Účastník
    (90 odpovědí)

sabro…………….Máme se vždy chovat slušně, jak chtějí Norové……jen Čech vždy hledá jak něco ojebat, vyjebat a pak čučí jak vyjebanec že s ním někdo vyjebal……

Benjo
    Účastník
    (10 odpovědí)

Pán supermasár sa zrejme strašne nudí a tým pádom zbytočne provokuje. A je aj zbytočne  mu na to niečo odpísať.

jak
    Účastník
    (72 odpovědí)

Paní Janko mohu poprosit o nasměrování kde je možno si stáhnout zmíněné potvrzení o pobytu v registrovaném kempu, nějak se ztrácím v uvedených odkazech. Chtěli bychom si to v klidu předvyplnit a nechat jenom potvrdit. Děkuji 🙂

Polcin
    Účastník
    (10 odpovědí)

Je možné dovézt ryby nad stanovený limit s proclením? Případně cena za kg.

sabro
    Účastník
    (22 odpovědí)

Nelze, “pouze” 18kg, ne vic. Samozrejme si muzes nakoupit ryby v obchode a s uctenkou je dovezt domu, ale nachytanych ryb pouze 18 kg.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Paní Janko mohu poprosit o nasměrování kde je možno si stáhnout zmíněné potvrzení o pobytu v registrovaném kempu, nějak se ztrácím v uvedených odkazech. Chtěli bychom si to v klidu předvyplnit a nechat jenom potvrdit. Děkuji 🙂

Potvrzeni nelze nikde stahnout. Po objednavce byste mel od majitele dostat potvrzeni rezervace. Pokud v tomto potvrzeni je jeho adresa, organizacni cislo, vase jmeno a pocet osob ve skupine (pripadne seznam vsech ucastniku) a termin pobytu, tak to bohate staci. nic vic nepotrebujete.  viz  http://www.fiskeridir.no/Turistfiske/Fiskesmugling-og-utfoersel/Utfoersel

Pokud vam nic neposlal, tak si to muzete opravdu  pripravit. Podpis ani razitko nejsou na tomto potvrzeni nutne, ale neuskodi.

Druha moznost je kopie tabulky ulovku, kam ale vyse uvedene udaje musite doplnita majitel to musi potvrdit.  Ja nasim hostum potvrzeni posilam a rikam jim, at si pro jistotu ofoti tabulku ulovku.

ajca
    Účastník
    (72 odpovědí)

Paní Janko mám trochu jiný dotaz.Budeme se vracet z Alty a protože jsou mezi náma nováčci tak bych jim rád ukázal krásy Norského pobřeží a tak si doluji Vás požádat o radu a trasu,třeba Atlanskou cestu či jiné krásy.

Děkuji za odpověď

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Potvrzeni nelze nikde stahnout. Po objednavce byste mel od majitele dostat potvrzeni rezervace. Pokud v tomto potvrzeni je jeho adresa, organizacni cislo, vase jmeno a pocet osob ve skupine (pripadne seznam vsech ucastniku) a termin pobytu, tak to bohate staci. nic vic nepotrebujete.  viz https://www.fiskeridir.no/Turistfiske/Fiskesmugling-og-utfoersel/Utfoersel

Pokud vam nic neposlal, tak si to muzete opravdu  pripravit. Podpis ani razitko nejsou na tomto potvrzeni nutne, ale neuskodi.

Druha moznost je kopie tabulky ulovku, kam ale vyse uvedene udaje musite doplnita majitel to musi potvrdit.  Ja nasim hostum potvrzeni posilam a rikam jim, at si pro jistotu ofoti tabulku ulovku.

jardak446
    Účastník
    (53 odpovědí)

Zdravim, mam dotaz:  Chci ject 3x do Norska. Vyvozni limit se pocita automaticky prvni dva vyvozy a treti uz ne?  Nebo si mohu vybrat, ktery vyvoz vynecham? Diky, Jarda

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Počítá se to na výjezd, kdy uplatníš z kempu vývoz 18kg filé.

jardak446
    Účastník
    (53 odpovědí)

Diky. Ano, tak jsem si to i myslel..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 30)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vyvozni limit 2021

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...