Ahoj,
jedete někdo do Magdeburgu na výstavu mořského rybolovu?
Ahoj,
jedete někdo do Magdeburgu na výstavu mořského rybolovu?
Ahoj, jedete někdo do Magdeburgu na výstavu mořského rybolovu? https://www.magdeburger-meeresangeltage.de/de/
ano
Odpovědět
Jojo budeme tam se Zerpíkem,Zoomákem a Jankou na stánku.....k pití bude Plznička jako vždy.
Odpovědět
To mě zajímá, díky předem za odpoveď..jestli tam Daiwa bude pro Evropu nabízet tato pruty . Protože ofiko zastoupení pro Evropu Daiwy mi na dotaz odpovědělo, že do Evropy se nedodávají a je pravda, že se dají sehnat jen v Austrálii a Malaizii, Do USA se dodávají pod jiným typovým označením. Na nějaké diskuzi se španěl na ně ptal a psal, že ani u nich se nedají sehnat. A to je mi divné. Hluboké moře je i v Chorvatsku, v Norsku a že by nebylo v okolí Španělska, Francie, Itálie, Řecka? Nechápu Daiwu.
Odpovědět
Daiwa tam určitě nebude vystavovat pruty, které jsou primárně určené pro trh Austrálie, Asie a USA.
Odpovědět
Jojo budeme tam se Zerpíkem,Zoomákem a Jankou na stánku…..k pití bude Plznička jako vždy.To je ovšem krásná práce!
Odpovědět
Ahoj kamarádi! Nemohl jsem se zúčastnit, pošlete pár fotek. Bylo tam něco zajímavého pro další sezónu?
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.