Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Chci se zeptat jestli se vám stalo, že se prut ochytal a tzv. změknul a unavil se. Mám Z line 2,4 50lbs, byl 6x v Norsku. Přide mi, že už se na něj nedá naložit tolik, jako když byl nový. Teď mě přijde jako 30lbs. Máte podobné zkušenosti?

Pavel Brázda
    Člen
    (141 odpovědí)

Je to tak, každý materiál se časem unaví, ale takové pruty mám nejraději, mají lepší akci při zdolávání. Sice si nemyslím, že je to takový rozdíl z 50lbs na 30 lbs, ale časem určitě změknou, mám stejné postřehy.

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

Mám starý Penn Millenium 2,1m 50lbs a mám podobnou zkušenost. Po 5 letech chytání už nepracuje, tak dobře jako když byl nový. Teď už snese max zátěž tak 750g, když tam dám 900g je hodně ohnutý a ten zásek už není tak ostrý. Je to taková žvýkačka. Na těžké pilkry budu muset pořídit něco nového :-E

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Pánové, vy jste snad objevili Ameriku. Sebelepší materiál se časem unaví. Já vypráskal pár prutů i v ČR na vodách. Ale ta radost, když si pořídím novou hračku:-)

kosatka
    Účastník
    (69 odpovědí)

Mám WFT NeverCrack 2,4m 50lbs tři roky a zdá se mě hodně unavený. Material hodně změknul a pilkry 800g+ už vůbec nezvládá. Budu muset se kouknout po něčem novém na příští sezónu. Doporučíte něco vyzkoušeného, co vám funguje?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...