Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Výměna baterie v Ryobi

Ahoj všem mám multík Ryobi AC SS 700TC Adventure a stal se mi jeden problém. Baterie v počítadle se asi vybila a nevím jak ji vyměnit,hlavně kde ji mám hledat . Nikdy jsem ho nekuchal a pokud je postup na vyměnění nenáročný tak mi prosím poraďte. Díky moc Kiki

Odpovědět

Najdi si na netu českej návod, jehož součástí je i schema, pak je to hračka - kolega letos měnil baterii v Norsku. Víc ti asi teď neporadím, jsem na dovolené :-(

[citace]Pafka napsal:

Najdi si na netu českej návod, jehož součástí je i schema, pak je to hračka - kolega letos měnil baterii v Norsku. Víc ti asi teď neporadím, jsem na dovolené [/citace]

A nemá ho ten tvůj kamarád ? A jaká tam jde baterie ?

Určitě má, ale teď ho nezastihnu - nevím jak spěcháš. Je tam jedna baterie, označení si nepamatuji - kulatá plochá o průměru asi 15 mm a výšce 1,5 mm.

Ještě mě napadá, že bys mohl napsat nebo zavolat DUKOVI (SIM je na Soroyi), oni tak podle mě český návod se schématem taky mají a kromě toho multíky Ryobi i čistí - taky ho tam u nich teď nám na vyčištění a repasi). Pafka

[citace]Pafka napsal:

Určitě má, ale teď ho nezastihnu - nevím jak spěcháš. Je tam jedna baterie, označení si nepamatuji - kulatá plochá o průměru asi 15 mm a výšce 1,5 mm.

Ještě mě napadá, že bys mohl napsat nebo zavolat DUKOVI (SIM je na Soroyi), oni tak podle mě český návod se schématem taky mají a kromě toho multíky Ryobi i čistí - taky ho tam u nich teď nám na vyčištění a repasi). Pafka[/citace]

Ok díky Danovi napíšu. No spěchám,protože 18. valím na Havoyu .

Na 100 pro ti servis SIM zajistí.

Pak už jenom Honza, a ten se vrátí na podzim.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.