Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Výměna baterie v Ryobi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Najdi si na netu českej návod, jehož součástí je i schema, pak je to hračka – kolega letos měnil baterii v Norsku. Víc ti asi teď neporadím, jsem na dovolené 🙁

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Pafka napsal:

Najdi si na netu českej návod, jehož součástí je i schema, pak je to hračka – kolega letos měnil baterii v Norsku. Víc ti asi teď neporadím, jsem na dovolené

A nemá ho ten tvůj kamarád ? A jaká tam jde baterie ?

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Určitě má, ale teď ho nezastihnu – nevím jak spěcháš. Je tam jedna baterie, označení si nepamatuji – kulatá plochá o průměru asi 15 mm a výšce 1,5 mm.

Ještě mě napadá, že bys mohl napsat nebo zavolat DUKOVI (SIM je na Soroyi), oni tak podle mě český návod se schématem taky mají a kromě toho multíky Ryobi i čistí – taky ho tam u nich teď nám na vyčištění a repasi). Pafka

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Pafka napsal:

Určitě má, ale teď ho nezastihnu – nevím jak spěcháš. Je tam jedna baterie, označení si nepamatuji – kulatá plochá o průměru asi 15 mm a výšce 1,5 mm.

Ještě mě napadá, že bys mohl napsat nebo zavolat DUKOVI (SIM je na Soroyi), oni tak podle mě český návod se schématem taky mají a kromě toho multíky Ryobi i čistí – taky ho tam u nich teď nám na vyčištění a repasi). Pafka

Ok díky Danovi napíšu. No spěchám,protože 18. valím na Havoyu .

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ahoj všem mám multík Ryobi AC SS 700TC Adventure a stal se mi jeden problém. Baterie v počítadle se asi vybila a nevím jak ji vyměnit,hlavně kde ji mám hledat . Nikdy jsem ho nekuchal a pokud je postup na vyměnění nenáročný tak mi prosím poraďte. Díky moc Kiki

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Na 100 pro ti servis SIM zajistí.

Pak už jenom Honza, a ten se vrátí na podzim.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Výměna baterie v Ryobi

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...