Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu vylovení ryby pomocí gafu

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel David a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Autor
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Lukas.N napsal:

Třeba takový co neuměj vyndat rybu podběrákem!!!

To máš pravdu,do určité velikosti to podběrákem jde.Také když nechytáš s návazci to jde.

Lukas.N
    Člen
    (4 odpovědí)

Mam metrové a zatim jsem neměl problem s vyndáním do podběráku.

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

To Lukas.N

Pokud chytáš na vláčku, tak podběrák určitě není špatný. Ale, pokud pilkruješ a máš k pilkru ještě dva návazce, tak bych to z toho podběráku nechtěl rozmotávat…

Už jednou tu podobná diskuze byla a nikam to nevedlo.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Už nejaký čas je ryba pre športového rybára súper. Inak by sme do Nórska nechodili s prútmi ale s el. agregátmi, delobuchmi, sieťami atď.

Nikde som nepísal, že púšťam ryby ale skutočne, pokiaľ nesplňuje lovnú mieru alebo sa mi nechce čistiť a nieje poškodená, tak ide späť. Myslím, že to nieje rybomilstvo, ale neznášam, keď sa s hocijakým živočíchom narába neprimerane. A hákovanie za bachor mi ako také príde. Pritom sa stačí trochu ohnúť…. 🙂

Inak je fakt, že táto téma nemá riešenie.

Dúfam, že sa za chvíľu rozohní diskusia o tom , čo je to športový rybolov.

Lukas.N
    Člen
    (4 odpovědí)

Tak jsi myslím že proto abych nemusel do ryby zarazit gaf bych objetoval pjetiminutove rozmotavaní a popřípadě i stratu ryby zadruhy si myslím ze každej z nas ma na lodi přátelé kteří mi radi pomohou podebrat rybu s uctou.Jinak každý podle svého svědomý musí uznat že mam pravdu at jse to líby nebo nelíby.

prochor52
    Účastník
    (120 odpovědí)

Chlapi, tahle diskuze fakt nikam nepovede – nechte každého, ať to dělá, jak chce. Jen drobná poznámka k rybám z větších hloubek, jícen, žaludek atd. vyblejou samozřejmě mníci, většinou to nerozdejchá ani polak (Honza Dufek jim prý tenkou jehlou nabodne břišní dutinu, tlak se vyrovná a polak odplave), ale kelera či dorše lze pustit, i když je třeba ze 60 m.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Už mě toto téma přestávalo bavit,ale po vstupu nového dopisovatele se alespoň začínám bavít jeho gramatikou.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Mně se zkrátka pojem soupeř nelíbí – jaképak soupeření s někým,který má stále stejné zbraně,zatímco já je stále zlepšuju a měním.Je to lov a žádný závod.

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

To Lukas.N

Gaf nebo podběrák nemá řešení. Měl by sis dát pár hodin pravopisu.:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu vylovení ryby pomocí gafu

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...