Hasvik, NO
temperature icon 8°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 17°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Výběr multiplikátoru

Ahoj,

po letech se chystám si k elektrice pořídit nějaký pěkný manuál, jelikož starý už dosloužil. Máte nějaké typy ? Ideálně dvojrychlostní, nebo dobrým převodem na hloubky a  s rozumnou velikostí na střední Norsko (ale případně aby utáhl i nějakého halíka :-) )

Díky za doporučení

Odpovědět

tady ho máš, jen si domluv dopravu

https://www.ebay.com/itm/WFT-Line-Counter-825-LH/352825627143?epid=11012063960&hash=item52260bd207:g:zNUAAOSwdz9dqA7G

A záruku, servis budu řešit jak, na Ebay? Mám trochu obavy, protože se jedná o elektroniku ve slaném prostředí, kde to dostane pořádně naloženo. Co mám zkušenost, když jsem chtěl něco opravit, tak se všichni ptali, zda je to koupeno v ČR, pokud ne, tak si to prej mám dát tam, kde jsem to koupil.

Zdar, jak velky problem je pri zdolavani velke ryby rovnat prstem snuru bez radice? Pouzivate nejaky navlek na prst? Dik

Nic?!

Ano, je to pravda, že když zdoláváš velkou rybu, tak musíš pořád palcem skládat šňůru. Je to dost otravný. Návlek na prst se nepoužívá, existují jen odhozové ukazováčky a tady potřebuješ spíše palec.

K ebay - zboží má své prodejce,má i záruku a můžeš se s nimi dohodnout. Elektronika se asi neopravuje,ale vyměňuje a pokud se týče jiných  oprav,pošleš to Simovi....!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.