Ahoj, letos si chci do Norska pořídit elektriku. Poraďte do čeho jít? Shimano, Daiwa, WFT, Banax opravdu nevím, co za značku a model si vybrat?
Ahoj, letos si chci do Norska pořídit elektriku. Poraďte do čeho jít? Shimano, Daiwa, WFT, Banax opravdu nevím, co za značku a model si vybrat?
Koupím Banax, poraďte kde se dá koupit nejvýhodněji? Bral bych i z druhé ruky, kdyby někdo prodával. Max rok starý, aby byl ještě v záruce. Díkec.banax nemam ale byl by k maní wft jeste v zaruce mozno videt v rubrice bazar el. Multiplikator
Odpovědět
Chtěla bych si letos pořídit el. multiplikátor. Přemýšlím mezi Daiwa Tanacom 500 nebo Shimano Dendou Maru 1000.
Poradíte, který z těchto dvou vybrat?
Díky
Odpovědět
no nevím jak jsi na tom svalově a kde chceš chytat ale doporučil bych tu 500 , je přeci jen mnohem lehčí
Odpovědět
Není. Daiwa je právě o 200g těžší.
Jezdíme chytat jen do středního Norska.
Odpovědět
My máme 2x Dendou Maru 4000 Plays a jsou to neskutečné držáky, sám pro sebe zvažuji, jako menší naviják, pořízení té 1000 plays... Vloni jsem ji měl v ruce a je skvělá, (a o hodně lehčí než ta 4000) :-) Osobně věřím více tomu Shimanu nežli Daivě... (může to být dáno tím že jsem zatím viděl závady pouze na Daivách což může být statisticky zavádějící protože ty měli známí vždy z půjčoven takže tam měly naběháno 3x kolem světa zatím co naše Shimana jsou sice asi 4 nebo 5 let staré ale mají vždy jen 2 Norska ročně) ale pocitově, za mne Shimano... :-)
Odpovědět
Shimano je jasna volba, nechci se opakovat. Je už o tom hodne napsano a myslim že pořad dokola.
Odpovědět
Navarchus napísal :"Daiwa-ano,ano!!!"
Je to super, keď je majiteľ mašinky spokojný s výrobkom, ktorý si kúpil. Mám aj Daiwa a je to dobrá mašinka, ale ... má 4* a Shimano 5* (prepáč moje podpichovanie)
Želám ti, aby Daiwa bola tvojím dobrým a spoľahlivým spoločníkom a pomocníkom ešte veľa rokov.
Odpovědět
Je tu někdo, kdo by byl ochotný poskytnout český návod k Shimano Dendou maru 4000 a k Daiwa Tanacom 500?
Předem děkuju ;-)
Odpovědět
pro Petru,
pošlu Dendou Maru, potřebuji e-mail neboť je to v PDF a je to větší než 1Mb
Odpovědět
Navarchus napísal :“Daiwa-ano,ano!!!“ Je to super, keď je majiteľ mašinky spokojný s výrobkom, ktorý si kúpil. Mám aj Daiwa a je to dobrá mašinka, ale … má 4* a Shimano 5* (prepáč moje podpichovanie) Želám ti, aby Daiwa bola tvojím dobrým a spoľahlivým spoločníkom a pomocníkom ešte veľa rokov.
V pořádku, sranda musí být.
Obě mašinky jsou skvělé, jak Daiwa tak Shimano. Tady už jde snad jen o to, co se komu víc líbí a jak vyhovuje. Technicky jsou perfektní.. Daiwu upřednostňuji před Shimanem z důvodu anglického displeje. Žádný ,,rozsypaný čaj,, ale srozumitelné menu v angličtině. Velké plus.
Odpovědět
Ak tam už máš angl. displej, potom máš 5* Daiwu.!!!!! Moja DAIWA 600 FE je asi 5 ročná a tá má žiaľ -"čaj". Preto len 4* u mňa.:-(
Napriek tomu je to dobrý pracant.
Odpovědět
Daiwa 750 Tanacom,
kupoval jsem ho hned, jak se objevil displej v angličtině. Teď ho budu mít asi necelé 3 roky.
Není potřeba žádný manuál, pokud něco zapomeneš, přeložíš na internetu.
Odpovědět
Tento multik je krasny https://www.youtube.com/watch?v=2UR1Me3VvDk
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...