Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Výběr elektrického multiplikátoru 2017

• Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 60)
  • Autor
    Vlabla
    Účastník
    (27 odpovědí)

Koupím Banax, poraďte kde se dá koupit nejvýhodněji? Bral bych i z druhé ruky, kdyby někdo prodával. Max rok starý, aby byl ještě v záruce. Díkec.

banax nemam ale byl by k maní wft jeste v zaruce mozno videt v rubrice bazar el. Multiplikator

Petra
    Účastník
    (14 odpovědí)

Chtěla bych si letos pořídit el. multiplikátor. Přemýšlím mezi Daiwa Tanacom 500 nebo Shimano Dendou Maru 1000.

Poradíte, který z těchto dvou vybrat?

Díky

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

no nevím jak jsi na tom svalově a kde chceš chytat ale doporučil bych tu 500 , je přeci jen mnohem lehčí

Petra
    Účastník
    (14 odpovědí)

Není. Daiwa je právě o 200g těžší.

Jezdíme chytat jen do středního Norska.

Marek
    Účastník
    (145 odpovědí)

My máme 2x Dendou Maru 4000 Plays a jsou to neskutečné držáky, sám pro sebe zvažuji, jako menší naviják, pořízení té 1000 plays… Vloni jsem ji měl v ruce a je skvělá, (a o hodně lehčí než ta 4000) 🙂 Osobně věřím více tomu Shimanu nežli Daivě… (může to být dáno tím že jsem zatím viděl závady pouze na  Daivách což může být statisticky zavádějící protože ty měli známí vždy z půjčoven takže tam měly naběháno 3x kolem světa zatím co naše Shimana jsou sice asi 4 nebo 5 let staré ale mají vždy jen 2 Norska ročně) ale pocitově, za mne Shimano… 🙂

asfalt
    Účastník
    (35 odpovědí)

Shimano je jasna volba, nechci se opakovat. Je už o tom hodne napsano a myslim že pořad dokola.

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Shimano – ano !!!

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Daiwa-ano,ano!!!

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Navarchus napísal :”Daiwa-ano,ano!!!”

Je to super, keď je majiteľ mašinky spokojný s výrobkom, ktorý si kúpil.  Mám aj Daiwa a je to dobrá mašinka, ale … má 4*  a   Shimano 5* (prepáč moje podpichovanie)

Želám ti, aby Daiwa bola tvojím dobrým a spoľahlivým spoločníkom a pomocníkom ešte veľa rokov.

Petra
    Účastník
    (14 odpovědí)

Je tu někdo, kdo by byl ochotný poskytnout český návod k Shimano Dendou maru 4000 a k Daiwa Tanacom 500?

Předem děkuju 😉

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

pro Petru,

pošlu Dendou Maru, potřebuji e-mail neboť je to v PDF a je to větší než 1Mb

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Navarchus napísal :“Daiwa-ano,ano!!!“ Je to super, keď je majiteľ mašinky spokojný s výrobkom, ktorý si kúpil. Mám aj Daiwa a je to dobrá mašinka, ale … má 4* a Shimano 5* (prepáč moje podpichovanie) Želám ti, aby Daiwa bola tvojím dobrým a spoľahlivým spoločníkom a pomocníkom ešte veľa rokov.

V pořádku, sranda musí být.

Obě mašinky jsou skvělé, jak Daiwa tak Shimano. Tady už jde snad jen o to, co se komu víc líbí a jak vyhovuje. Technicky jsou perfektní.. Daiwu upřednostňuji před Shimanem z důvodu anglického displeje. Žádný ,,rozsypaný čaj,,  ale srozumitelné menu v angličtině. Velké plus.

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Ak tam už máš angl. displej, potom máš 5* Daiwu.!!!!!  Moja DAIWA 600 FE je asi 5 ročná a tá má  žiaľ -“čaj”.  Preto len 4* u mňa.:-(

Napriek tomu je to dobrý pracant.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Daiwa 750 Tanacom,

kupoval jsem ho hned, jak se objevil displej v angličtině. Teď ho budu mít  asi necelé 3 roky.

Není potřeba žádný manuál, pokud něco zapomeneš, přeložíš na internetu.

milan9682
    Účastník
    (21 odpovědí)

Tento multik je krasny              https://www.youtube.com/watch?v=2UR1Me3VvDk

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 60)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Výběr elektrického multiplikátoru 2017

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...