Ahoj, letos si chci do Norska pořídit elektriku. Poraďte do čeho jít? Shimano, Daiwa, WFT, Banax opravdu nevím, co za značku a model si vybrat?
Ahoj, letos si chci do Norska pořídit elektriku. Poraďte do čeho jít? Shimano, Daiwa, WFT, Banax opravdu nevím, co za značku a model si vybrat?
Shimano je muj mazel a nedam na nej dopustit. Baterku použivam 12v/12ah/20hr a niky se nestalo ze došla štava. Timto navijakem nemužes udelat chybu.
Odpovědět
Který s těchto multiplikátorů je nesilnější, Simano nebo Daiwa? Kolik je kapacita pletenky na Diawa 750?
Odpovědět
Který s těchto multiplikátorů je nesilnější, Simano nebo Daiwa? Kolik je kapacita pletenky na Diawa 750?
Na Daiwa 750 - 600 m pletenky s nosností 51 kg
Odpovědět
Nepomatuju si kolik jsem navijel na Shimano metru, koukam na krabyci a pišou 0,36mm-675m. Nejspiš to bude brany na jejich šnuru Powr Pro ktera je tlusta jako kr... oproti Tournamentu.
Odpovědět
Já mám na Daiwe 750 cca 460m pletenky pruměr 0,35mm
Odpovědět
V pátek jsem si koupil Daiwa 750. Všem moc děkuji za tipy. Musím uznat, že Shimano se líbí také, ale Daiwa i mě vyhrála větší kapacitou. Trochu bych poopravil ty kapacity, co jste psaly Prochajdovi. Daiwa 750 má kapacitu 600m 0,35mm a Shimano 4000 PLAY má 500m 0,35mm. Měřeno s Michalem na počítadle RYOBI.
Odpovědět
Ahoj
Skôr otázka na Michala.
Vyrába už niekto elektr. multiplikátor na ľavú ruku? Neviem si pomôcť asi mám "obe ruky ľavé"
Odpovědět
Ne Vlado, elektrický multiplikátor na levou ruku nikdo na světě nevyrábí. Díra na trhu. :)
Odpovědět
A co jako? Dobrý, špatný? Kupuješ, nekupuješ? Co tím chtěl autor říct?
Odpovědět
Len tip pre Vlada. Napísal by som mu s.z. , ale nemôžem sa prekopať do zoznamu užívateľov :-(:-(:-(
Odpovědět
Pre dub
Diki , zaregistroval som to. Budem to riešiť asi až o rok na Soroy. Viac kusov pre celú partiu. Tohto roku to na Bakkane zvládneme ešte manualmi.
Odpovědět
Koupím Banax, poraďte kde se dá koupit nejvýhodněji? Bral bych i z druhé ruky, kdyby někdo prodával. Max rok starý, aby byl ještě v záruce. Díkec.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...