Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Výběr elektrického multiplikátoru 2017

Ahoj, letos si chci do Norska pořídit elektriku. Poraďte do čeho jít? Shimano, Daiwa, WFT, Banax opravdu nevím, co za značku a model si vybrat?

Odpovědět

Shimano je muj mazel a nedam na nej dopustit. Baterku použivam 12v/12ah/20hr a niky se nestalo ze došla štava. Timto navijakem nemužes udelat chybu.

Který s těchto multiplikátorů je nesilnější, Simano nebo Daiwa? Kolik je kapacita pletenky na Diawa 750?

Který s těchto multiplikátorů je nesilnější, Simano nebo Daiwa? Kolik je kapacita pletenky na Diawa 750?

Na Daiwa 750 - 600 m pletenky s nosností  51 kg

Nepomatuju si kolik jsem navijel na Shimano metru, koukam na krabyci a pišou 0,36mm-675m. Nejspiš to bude brany na jejich šnuru Powr Pro ktera je tlusta jako kr... oproti Tournamentu.

>Na Shimano se vejde WFT strong 0.32 450m<

Já mám na Daiwe 750 cca 460m pletenky pruměr 0,35mm

V pátek jsem si koupil Daiwa 750. Všem moc děkuji za tipy. Musím uznat, že Shimano se líbí také, ale Daiwa i mě vyhrála větší kapacitou. Trochu bych poopravil ty kapacity, co jste psaly Prochajdovi. Daiwa 750 má kapacitu 600m 0,35mm a Shimano 4000 PLAY má 500m 0,35mm. Měřeno s Michalem na počítadle RYOBI.

Skvělá volba Daiwa 750 je ,,pecka,,

Ahoj

Skôr otázka na Michala.

Vyrába už niekto elektr. multiplikátor na ľavú ruku? Neviem si pomôcť asi mám "obe ruky ľavé"

Ne Vlado, elektrický multiplikátor na levou ruku nikdo na světě nevyrábí. Díra na trhu. :)

http://www.electric-reel.com/daiwa/daiwa_seaborg300j.html

A co jako? Dobrý, špatný? Kupuješ, nekupuješ? Co tím chtěl autor říct?

Len tip pre Vlada. Napísal by som mu s.z. , ale nemôžem sa prekopať do zoznamu užívateľov :-(:-(:-(

Pre dub

Diki , zaregistroval som to. Budem to riešiť asi až o rok na Soroy. Viac kusov pre celú partiu. Tohto roku to na Bakkane zvládneme ešte manualmi.

Koupím Banax, poraďte kde se dá koupit nejvýhodněji? Bral bych i z druhé ruky, kdyby někdo prodával. Max rok starý, aby byl ještě v záruce. Díkec.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!