Ahoj, letos si chci do Norska pořídit elektriku. Poraďte do čeho jít? Shimano, Daiwa, WFT, Banax opravdu nevím, co za značku a model si vybrat?
Ahoj, letos si chci do Norska pořídit elektriku. Poraďte do čeho jít? Shimano, Daiwa, WFT, Banax opravdu nevím, co za značku a model si vybrat?
Mám Daiwu Tanakom 500 S . Nemám s tím žádný problém. Myslím, že cena do 14000 Kč je za mulťák až až. Používám baterku AGM12C-0007 12V/7Ah.Vydrží 1 den chytání a potom dobít. Zdraví a ať berou. Kapr.
Odpovědět
mel by jsi nam rict ,kolik chces investovat, jak casto ho budes pouzivat,lokalita lovu,atd.urcite se tu sejde hodne nazoru a nabidek.nejak to dopln
Odpovědět
Za sebe bych doporučil jednoznačně Daiwu. Neskutečný držák, zesílený řadič, kvalitní zpracování a dnes se dá koupit i s displejem v angličtině. Kdyby ,,náhodou,, Michal na Daiwu dokáže sehnat cokoliv, nejen na ni.
Jsou sice dražší, ale vyplatí se. V partě je máme, záložní bereme starší WFT a Banax.
Odpovědět
Já mám Daiwa Tanacom 500 od roku 2010, kupovali jsme si je tenkrát u Michala tři. Spolehlivý držák, jen bych doporučil, ať si vybereš jakoukoliv značku nezapomeň, že to není stavební vrátek, ale naviják. To znamená při zdolávání ryby pracovat s prutem, přenést maximálně tah ryby na prut a ne navíjet jak prdlej. Dvě z těch tří elektrik co jsme koupili z tohoto důvodu skončily u Michala v servisu, ale od té doby fachčí dál, teď už bez problémů.
Odpovědět
Teď pojedu chytat kolem Hitry, ale určitě se některý rok podívám i víš. Cenově bych se chtěl pohybovat do 20tis i pletenkou. Díky za tipy
Odpovědět
Manželka má Daiwa 500 - slabý brzdný účinok.
Ja mám DAIWA 600 Fe - dobrá mašinka, ale mám aj Shimanno 4000 Player a to je ten správny "držiak"!!! (funkcie, sila a spoľahlivosť a cena je lepšia, ako Daiwa 600Fe. Keby som chcel ušetriť, kúpil by som si Shimano 1000. Ten majú kamoši niekoľko rokov (asi 5) a podľa mňa daleko spoľahlivejší ako Daiwa 500.
Nikoho nebudem presviedčať, moje tvrdenie vychádza z mojích skúseností.
Odpovědět
Tak za mě Shimano, vlastni Dendoumaru 4000plays a max spokojenost. Zvolil jsem Shimano po nepřijemne zkusenosti s firmou Daiwa. To ale nechci řict ze Daiwa je špatna jen jsem chtel předejit špatne zkušenosti v připade nejake reklamace.
Odpovědět
Já mám staré Ryobi koupené u Michala a do dnes běhá výborně. Než koupíš novou elektriku zjisti si, kdo ti to bude servisovat. To je hodně důležitý.
Odpovědět
Nejvíce se mě líbí Daiwa 750, jen mám obavy, jestli to není moc těžké do ruky. Váží to přes kilo a na celodenní chytání, nevím?
Odpovědět
Nejvíce se mě líbí Daiwa 750, jen mám obavy, jestli to není moc těžké do ruky. Váží to přes kilo a na celodenní chytání, nevím?
Ahoj, můžeš být bez obav, ta větší váha je stejně z větší části ,,rozložená,,
Naviják skvělý, mám ho tři roky a pokud ho koupíš v angličtině, tak nemusíš nic překládat, v pohodě se s navijákem ,,domluvíš,,
Odpovědět
Zdravím všetkých norkov.
Predpokladám kúpu elektrického multiplikátoru SHIMANO DENDOU MARU PLAYS 4000.
Poradí mi niekto z vlastnej skúsenosti či je to ten správny vercajk.
Nie je zbytočne veľký, ťažký, akú batériu by bolo dobré k tomu kúpiť.
Vopred ďakujem.
Odpovědět
Na tato silnější stroje musíš koupit silnější baterie 12V12Ah nebo 12V35Ah.
Odpovědět
Multiplikátor SHIMANO DENDOU MARU PLAYS 4000. nemá chybu.Mám už čtvrtý el. multik a tento považuji za nejlepší.
Odpovědět
Multiplikátor SHIMANO DENDOU MARU PLAYS 4000. nemá chybu.Mám už čtvrtý el. multik a tento považuji za nejlepší.
Absolut. súhlas s Láďa Levinský
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...