Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Výběr echolotu

Váhám při koupi echolotu. Koupili byste raději Garmin, Humminbird nebo Eagle? Vyplatí se nákup v zahraničí? Chci ho používat hlavně na moře.

Odpovědět

Mohu jen doporučit Lowrance, to je stroj, který spolehlivě funguje a má skvělé funkce.

Pozdrav, Kormoran:-)

Taky by mě zajímala odpovědět, svoji Cudu bych klidně upgrejdoval na něco nového. Každá z uvedených firem však nabízí echoloty ve více modelových řadách, tak bych byl rád, kdyby tu nějaký fachman doporučil nejvhodnější model pro příležitostné návštěvníky Norska (tj. tak jednu dvě návštěvy ročně)

To mthead:

Chceš jen echolot nebo echolot/GPS?

Pozdrav, Kormoran

Řeším podobný problém,můj Humminbird Legend 1005,letos asi dosloužil a vybírám, vybral jsem si HUMMINBIRD 798CI SI COMBO, vyplatí se kupovat venku,ale záruka 1 rok a většinou chybí čeština.

To Kormoran : Mohl bys mi doporučit jak jen echolot tak případně i echolot/GPS? Já v této chvíli ještě netuším, do čeho půjdu, tak sbírám jakoukoliv informaci. Na rozhodnutí mám cca půl roku, než do Norska vyrazím. Moc díky za ochotu.

Když na moře, tak bych šel do Garminu. Slušný stroj se dá pořídit pod 10.000,-kč.

Ahoj,taky mám Garmin,měl sem ho poprvé v Norsku a spokojenost,kupoval sem ho loni...

Mám velmi špatné zkušenosti s Humminbird. Už mám druhého kolibříka a vždy se mě polámal po záruční době. Když jsem chtěl pozáruční opravu, tak mě sdělili, že už je to neopravitelné, protože se daný model již půl roku nevyrábí. Do Humm... už nejdu.

Můžete mi poradit jaky koupit echolot pouzivany jen v Norsku, ten starý co jsem měl už doslouzil, tak shanim narychlo neco do 10000,-. Diky za rady.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!