Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vybavení pro začátečníka

• Toto téma obsahuje celkem 39 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel lenka28 a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 31. až 40. (celkem z 40)
  • Autor
    trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)
    lenka28
    Člen
    (16 odpovědí)

Děkuji za tip. Už mě docela tlačí čas táta příští týden jede. Už jsem si to vytislkla a jdu to sehnat někam po Praze.:-D

prochor52
    Účastník
    (120 odpovědí)

Chlapi, vy tu chudinku hned ženete do švéďáků, za pár z nich dá víc než za prut s navijákem. Klidně by napoprvé stačilo něco podobného a levnějšího, třeba od Icefishe, pár slušných návazců (ale bylo by lepší, kdyby si je táta sám udělal), na vláčku pár gum, hlav a pilkříků. Takhle se z toho někde v krámě zblázní a stejně nakonec koupí, co jí snese prodavač.

lenka28
    Člen
    (16 odpovědí)

Táta je zpět z Norska. Žádné obludy sice nelapli, ale chytání v Norském moři ho uchvátilo natolik, že příští rok jede znovu. Největší rybu měli tresku 85cm, chycenou na 60m hloubce. Příští rok chce jet na jaře, protože moc ryb teď nechytili, dokonce nenachytali ani limit, dost foukalo a ještě to byli začátečníci. Měli tam také menší neshody v kuchyni a na lodích, takže se rozdělili a každý pojede někam jinam. Dá se v Norsku sehnat nějaký domek pro 2-3osoby? Chtěli by něco, kam se dostanou letadlem. Autobusem jet nechtějí. Můžete něco doporučit?

jindra
    Člen
    (66 odpovědí)

Podívej se k nám na http://www.halsa.cz Letecky to umíme, samořejmě včetně letenek a dopravy z letiště. Budeš li chtít více informací tak klidně zavolej.

lenka28
    Člen
    (16 odpovědí)

4 jindra: Opověděla jsem vám SZ.

Dál bych se chtěla zeptat na pár drobností. Táta by si rád pořídil novou vlastní výbavu na příští rok. Teď mě požádal abych mu pomohla vybrat oblek na chytání. Chce do toho dát kolem 3000, má smyl investovat do plovoucích obleků, nebo stačí něco teplého, nepromokavého?

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

1. Létáme na Titran (Froya) s touto CA – http://www.sntour.cz – bez chyby.

2.Oblek určitě. Nepromokne, je pohodlný a hlavně plave.

http://www.topfishing.eu/sundridge-/sundridge-seafox-dvoudilny-plovouci-oblek.html

Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Ahoj Lenko28. Plovoucí oblek určitě doporučuji. Je to vysoce komfortní věc pro rybolov na moři. Stačí pod něj lehké termoprádlo a víc nic. Já mám SUNDRIDGE EN-TEC a jsem s ním vysoce spokojený. Testoval jsem ho i při pádu do ledové vody a funguje skvěle. Doporučuji spíše dvoudílný, ale to záleží na každém co mu lepší sedí. Cena se pohybuje okolo 3000,- Kč, takže bych vůbec neváhal. Jinak na moři je to obdobné jako u nás. Někdy se daří a někdy ne. Na moři jsme ještě navíc silně ovlivněni počasím. Kdybys cokoli potřebovala nech tu zprávu.

jindra
    Člen
    (66 odpovědí)

to Lenka – V SZ nic není, možná lépe na zindl@centrum.cz

lenka28
    Člen
    (16 odpovědí)

Už to tam máte. 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 31. až 40. (celkem z 40)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vybavení pro začátečníka

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...