Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vybavení pro začátečníka

• Toto téma obsahuje celkem 39 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel lenka28 a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)
  • Autor
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

lenka28 napsal:

Dobrý den,

ráda bych pořídila tátovi výbavu. Jede v září poprvé s partou chlapů do Norska někam k Tronheimu. Mám na to 10.000,- Můžete mě něco doporučit? Vůbec se v tom nevyznám. Děkuji za vaše reakce

Dobrý den Lenko,

možná bych Vám poradil tátovi na první výpravu do Norska výbavu půjčit než hned utápět tisíce do výbavy.Výbava se dá půjčit i zde na těchto stránkách.Hodně úlovků Vám i otci přeje Jenda

😎

lenka28
    Člen
    (16 odpovědí)

Tak tady to frčí, ještě jsem v práci a hned odpověď. Děkuji za váš názor, ale bude to dárek k 55. narozeninám. Půjčit to nechci, táta je odhodlaný tam opakovaně jezdit, takže prosím o tip, co pořídit. Moc děkuji.:-D

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

lenka28 napsal:

Tak tady to frčí, ještě jsem v práci a hned odpověď. Děkuji za váš názor, ale bude to dárek k 55. narozeninám. Půjčit to nechci, táta je odhodlaný tam opakovaně jezdit, takže prosím o tip, co pořídit. Moc děkuji.

Dobrý den,

tak to úplně mění situaci.Pokusím se Vám sepsat seznam a pošlu Vám ho soukromou zprávou.Vše co bude seznam obsahovat se dá koupit zde v E -shopu.Pěkný den Jenda:-D8-)

jirka
    Člen
    (65 odpovědí)

Dovolím si přizpět s trochou do mlýna. Nevím jestli to má být i s nástrahama nebo jen pruty a navijáky. Doporučuji toto :

Vláčka Slammer 460 + Charisma 2,4m 120-420g

Pilkrování Penn Overseas + Penn 20LC

mělo by to vyjít na cca 8.970,-kč

Radek Mašinda
    Člen
    (41 odpovědí)

Jestli mužu taky poradit,co se týká návnad neutrácejte za zbytečný lákadla. Stačí pár tvistru, kopyt a klasika stříbrný pilkr ruzných gramáží

lenka28
    Člen
    (16 odpovědí)

Dobrý den,

ráda bych pořídila tátovi výbavu. Jede v září poprvé s partou chlapů do Norska někam k Tronheimu. Mám na to 10.000,- Můžete mě něco doporučit? Vůbec se v tom nevyznám. Děkuji za vaše reakce.

lenka28
    Člen
    (16 odpovědí)

Děkuji za tipy, prosím, když mě budete radit, tak pošlete rovnou link na to zboží, protože když napíšete Penn 20LC, tak nevím co to je, ani kde to mám hledat.

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

To Honzák:Nazdar mě neporadíš jak je rok dlouhej a jak napíše pěkná slečna tak by si se přerval. :-D:-D:-D:-D:-D

To Lenka28:Ahoj myslim že bude nejlepší se obrátit na Sima a on ti poradí a něco vybere a pošle.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

lenka28 napsal:

Děkuji za tipy, prosím, když mě budete radit, tak pošlete rovnou link na to zboží, protože když napíšete Penn 20LC, tak nevím co to je, ani kde to mám hledat.

Prolinkoval sem pro vás návrh vybavení od jirky:

Ještě bych to rozdělil na vybavení pro přívlač

Penn Slammer 460 … 2390,-

Penn Charisma 2,4m 120g-420g … 2690,-

a vybavení pro pilkrování

Penn Overseas 2,1m 300g-1000g … 1990,-

Penn Commander 20LC s počítadlem hloubky … 1999,-

Celkem … 9069,-

(při nákupu přes topfishing.eu sleva 5%, což je po slevě 8615,-)

😉

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Komboj napsal:

To Honzák:Nazdar mě neporadíš jak je rok dlouhej a jak napíše pěkná slečna tak by si se přerval.

To Lenka28:Ahoj myslim že bude nejlepší se obrátit na Sima a on ti poradí a něco vybere a pošle.

Nazdárek Komboji,tobě nikdo radit nemusí ty jsi starý Norský vlk,ty víš co vzít do ruky:-D:-D:-D:-D.

Jak si dopadl tento rok? byl si někde?

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Jak píše Komboj,obrátit se na Sima.

Ta slečna bude z teho paf 8-O,pokud nemá představu.

A taťka jede poprvé do Norska.

to Lenka:potom ukažte nám ne webu co ste koupila 😯

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Pánové, vy se můžete přetrhnout:-)

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

Přesně jak píše Sroubek Lenka z toho bude asi divokáá(nechci tě v žádném případě podceňovat)zavolá Simovi a on jí ve všom poradí a vybere odpovídajcí vejbavu a všichni budou spokojený.:-D:-D:-D:-D:-D

lenka28
    Člen
    (16 odpovědí)

Děkuji všem za Tip! O víkendu to tátovi předvedu a uvidíme. Ještě jsem zapoměla na nějaký oblek, máte něco vyzkoušené?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vybavení pro začátečníka

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...