Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vtipy – rybářské

?éf přijímá nového prodavače s tím,?e jej vezme na zku?ební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře. "Tak kolik jste dnes měl zákazníků?"

"Jednoho, ?éfe."

"Co?e!? Jednoho? Na?i prodavači udělají průměrně ?edesát a? sedmdesát

zákazníků denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utr?il?"

"Tři sta osmdesát tisíc dolarů."

?éf zalapal po dechu.

"Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?"

"No, prvně jsem prodal malinký háček na ryby. Pak jsem zákazníka přesvědčil, ?e by si mohl vzít je?tě i střední a velký háček.Pak jsem ho přesvědčil,?e by si měl vzít i nějaký vlasec a k němu jsem mu prodal tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, ?e na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal je?tě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, proto?e tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, ?e na pobře?í neberou, tak jsme ?li vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto a vylezlo z něj, ?e dost malé a člun by na něm nemohl odvézt.Tak jsem mu prodal je?tě přívěs."

"A tohle v?echno jste prodal člověku, který si při?el koupit jediný háček na ryby!?"

"Ne. On původně při?el koupit vlo?ky pro svoji ?enu. Tak jsem mu navrhnul,?e kdy? si teda o víkendu nevrzne, ?e by si mohl zajít aspoň na ryby."

Odpovědět

Sime hurá !!!:-D:-D:-D

Pokud jsi schopen se smát takovému super vtipu, pak je to vynikající zpráva. Bříško při křečích bránice nebolí a to je super. Jen tak dál.

Mimochodem, ten vtip je super a vyjadřuje i můj osobní názor na kuchařské umění pána vpravo. A za úžasné lepšení zdravotního stavu ti dávám pochvalu.

Pandion:-D:-D:-D

to:Sim máš u mě bod, slzel jsem smíchy, ale z lišáckého výrazu Hejmy bych tipnul, že se to opravdu stalo

Díky kluci, taky mě to včera strašně rozesmálo a pobavilo.

Asi to sem nepatří , ale daně platíme všichni.

Daňové přiznání

Haló, jste slečna Singletonová?

Ano, jsem.

Slečno Singletonová, jmenuji se John Smith, Váš daňový účetní. Musím Vám oznámit, že Vaše daňové přiznání daňový úřad odmítl. Říkají, že Váš plat a majetek si odporují. Váš plat sekretářky je příliš nízký na to, abyste si mohla dovolit luxusní byt, nový Mercedes, drahé dovolené a jiné...

Ó, a co mám dělat?

Pošlete mi kopii hlavního zdroje Vašeho příjmu, potom uvidím, co se dá dělat.

Dobře, kopii hned udělám a pošlu ji.

Jéééé mně ta kopie taky přišla...... ale je podobná mému kamarádovi Márovi 45 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Tak čus na srazu 16.2. bude tam taky 8-O

Zas jedna vydařená rybačka...

A kde je Šroubek? Nemůžu ho najít, kluka jednoho ušatýho :-D :-D :-D

no to už je lepší, alespoň je to ze života, abychom takhle neskončili 16.2. u šraněk, vlak tam sice jezdí jen 4 x denně, ale nikdy nevíš...

[citace]Pafka napsal:

A kde je Šroubek? Nemůžu ho najít, kluka jednoho ušatýho [/citace] To byla akce pro staré chlapy a ne pro Šroubka. Ten totiž nepije. ;-)

Šroubes tam být nemoh, ne že nepije, ale pracoval - tady je důkaz !!!

Sice je u videa napsané lakatoš, ale z ověřených zdrojů vím, že je to Šroubes, jak opravuje tu svou čtyřkolku

Šroubek opravuje čtyřkolku

JEN PRO PLNOLETÉ

:-D:-D:-D

Norci dúfam,že ak chytíte niekedy v živote zlatú rybku,tak chytíte aj takúto.Kto vie,ako chutí.

Kluci, ty dámská přirození jsou již přes čáru. Děkuji za pochopení.

[citace]MifakM napsal:

Šroubes tam být nemoh, ne že nepije, ale pracoval - tady je důkaz !!!

Sice je u videa napsané lakatoš, ale z ověřených zdrojů vím, že je to Šroubes, jak opravuje tu svou čtyřkolku

Šroubek opravuje čtyřkolku

JEN PRO PLNOLETÉ

[/citace]

A co je zase toto...:-D:-D

[citace]Sim napsal: Kluci, ty dámská přirození jsou již přes čáru. Děkuji za pochopení. [/citace]

Ale ta ryba byla Mišo pěkná :-D

• Téma ‚Vtipy – rybářské’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!