Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vtipy – rybářské

?éf přijímá nového prodavače s tím,?e jej vezme na zku?ební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře. "Tak kolik jste dnes měl zákazníků?"

"Jednoho, ?éfe."

"Co?e!? Jednoho? Na?i prodavači udělají průměrně ?edesát a? sedmdesát

zákazníků denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utr?il?"

"Tři sta osmdesát tisíc dolarů."

?éf zalapal po dechu.

"Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?"

"No, prvně jsem prodal malinký háček na ryby. Pak jsem zákazníka přesvědčil, ?e by si mohl vzít je?tě i střední a velký háček.Pak jsem ho přesvědčil,?e by si měl vzít i nějaký vlasec a k němu jsem mu prodal tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, ?e na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal je?tě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, proto?e tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, ?e na pobře?í neberou, tak jsme ?li vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto a vylezlo z něj, ?e dost malé a člun by na něm nemohl odvézt.Tak jsem mu prodal je?tě přívěs."

"A tohle v?echno jste prodal člověku, který si při?el koupit jediný háček na ryby!?"

"Ne. On původně při?el koupit vlo?ky pro svoji ?enu. Tak jsem mu navrhnul,?e kdy? si teda o víkendu nevrzne, ?e by si mohl zajít aspoň na ryby."

Odpovědět

V televízii ukazujú ryby. Ozve sa manžel:

- Mala by si si zobrať príklad z rýb a mlčať.

- Aj ty by si si mal zobrať príklad z rýb a piť iba vodu!

Není rybarskej ale dobrej

Pane bože miloval jsem ženu a ty jsi mi jí vzal,

miloval jsem herce Menšíka a tyjsi mi ho vzal.

Miluji Kalouska..... slyšíš,?!?!slyšíš, slyšíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

null

NOVE MOTTO DUCHODCU

Jesli nam nepřidate tak neumreme

Sedí rybář u vody a má na hlavě cihlu.Jde kolem blondýna a ptá se proč ta cihla na hlavě. Rybář jí odpoví: když mi ho podržíš tak Ti to povím. Blondýna se urazí a odejde. Po chvíli se vrátí, rybářovi podrží a hned se ptá proč ta cihla? rybář povídá: od rána jsem nevytáhl z vody ani čudlu, ale na tu cihlu jsi už třetí.:-D:-D

Jak určíte věk ryby? ptají se odborníka. Podle očí. Cože? Čím dál jsou od ocasu, tím je ryba starší.

V Annonci se jednou objevil inzerát: „Prodám rybářské vybavení za pouhých 700 Kč. Volejte prosím 777 123 123. Ps: Pokud uslyšíte v telefonu mužský hlas, zavěste!“

Tři rybáři loví na přehradě. Jeden z nich si odskočí do lesa kvůli vykonání velké potřeby. Kamarádi využijí situace a chystají na něj nějakou čertovinu. Napadne je, že mu sežerou svačinu. V batohu najdou jen kus chleba a hrozně tučnou slaninu. Chleba nechají být, ale slaninu rychle zbaští. Moc jim nechutná, ale sranda je sranda. Sotva spolknou poslední sousto, kolega se vrátí. Oba čtveráci se hned ptají: „Nemáš náhodou něco k jídlu, máme docela hlad.“ Rybář odpoví: „Bohužel, sváču jsem snědl už ráno. V batohu už mám jen patku chleba pro ryby a pak tučnou slaninu, se kterou si mažu prdel, abych nechytil vlka!“ Postižení kamarádi se na sebe podívají a jeden vyčítavě zaúpí: „Vole, já ti říkal, že to není kremžská hořčice

Přijde chlapec k rybáři a povídá: pane vsaďte se o stovku, že zatluču do země žížalu. Rybář mu odpoví: „to se klidně vsadím“, a podá mu žížalu. Chlapec vytáhne sprej, postříká žížalu a zatluče ji do země. „Vyhráls“, povídá rybář. „Zítra si příjď pro prachy a ten sprej mi pujč, to je to dobrý fór“. Druhý den chlapec přijde a rybář mu dává 500 Kč. Chlapec mu ale praví, že se vsadili jenom o 100 Kč. Rybář praví: stovku máš ode mne a ty čtyři ti posílá moje stará.

"Lojsku, poobedze idem na ryby, tak sa postaraj o zákazníkov"

Keď sa vrátil po pár hodinách, spytuje sa:

"Tak akýs mjeus deň?"

Lojzo: "Výborný. Mjel sem enem troch zákazníku. Ten prvý sceu neco na

boleni huavy, tak som mu dal Tylenol"

Lekárnik: "Bravo Lojzku, a co ten druhý?"

Lojzo: "Ten mel neco ze žalúdkem, tak sem mu dau Maalox"

Lekárnik: "No super super! A co trecí?"

Lojzo:" To byua žena. Vbjehla sem, strhla ze sebja šaty, podprsenku aj

gatky, lehua si na stul rosčapila nohy a volala: "Pomoc prosím!!!

Už pjet roku sem nevidzela chuapa!"

Lekárnik celý rozgurážený: "Kristove rany Lojzku!

A co byuo potom??!!

Pokračuj!!!!

Lojzo: "No.... dal sem ji kapky do očú..."

Zima jako když praští, u lesa domeček, z komína se kouří.

Uvnitř domku v teplíčku sedí babička a plete šálu.

V tu chvíli na dveře buchy buch!

„Babi, potřebujete dřevo!?“

„Kdepak synku!“

Ráno babka vyjde ven a dřevo je v prdeli...

to se muze stat jenom v cechach:-D

Neberte všetko,čo chytíte v Nórsku,lebo...

• Téma ‚Vtipy – rybářské’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!