Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

[citace]husky19 napsal:

a Báru.[/citace]

Je nadherna :-D :-D

Jirko paráda.Pekne son vám závidel.Tak už to počítaj ,za koľko to máte k budúcemu roku.

..děkuji za bezpečný dovoz Lucky a Báry do Čech a budu se těšit na Huskyho partičku zase příští rok..neb jeho kulinářské umění je kumšt dělaný s láskou k chuťovým pohárkům..ještě jednou Jirko díky a opatrujte se a ve zdraví za rok Dolmoy 2014...:-)

Jirko, vítám Tě doma, díky za krásné fotky a povídání. Já už se také těším na Tvé kulinářské umění.:-P

Husky, díky za skvělou reportáž. Do příštího června to mám asi za milion, tak jsem se aspoň na chvilku přenesl na milovaný sever. Krásné úlovky, dobrá parta, jehněčí se špenátem, české buchty a na závěr kachnička - je vidět, že jste pohodáři a fakt si to umíte užít :-)

Díky kamarádi. Jsem rád že se reportáž líbila. A musím říci, že si to opravdu užíváme. Bez napětí a bez stresu. Prostě čistá, koncentrovaná pohoda!! 8-)8-)8-)8-)

Teď už se jen budeme společně těšit na sezónu 2014!!! ;-)

Když už je tato akce úspěšně za námi, je třeba ještě poděkovat Nakimu za půjčení spolehlivého Forda. I toto auto přispělo k jednoznačně kladnému hodnocení této akce.

Takže ještě jednou, Naki díky!! ;-);-);-)

[citace]husky19 napsal:

Díky kamarádi. Jsem rád že se reportáž líbila. A musím říci, že si to opravdu užíváme. Bez napětí a bez stresu. Prostě čistá, koncentrovaná pohoda!!

Teď už se jen budeme společně těšit na sezónu 2014!!! [/citace]

Reportáž byla moc fajn. Vždy rád čtu tvoje příspěvky. :-P:-P:-P:-P

Díky Došky. ;-)

Nemáš zač. :-D:-D

[citace]mara45 napsal: to husky19:máš nějaký super recept na ty schelky?[/citace]

Až teraz som objavil otázku na recept.

Tento je z Bakkanu od Bennovho kuchára.

Vyčistené vnútrajšky naložiť do ulity, pridať krúžky cibule, trochu masla a podliať bielym vínom.

Vložiť do vyhriatej trúby na cca 12-15 minút a delikatesa je hotová.

to lacoh:díky,vypadá to skvostně.

Radek nám dělal na Titranu pár šelek,co vylovil,prý podle norského receptu - dát je povařit se zeleninou a pak dát do mušle zeleninu,trochu vývaru a celé zakrýt plátkem sýra a zapéct.Taky to byla ňamka.

Nechte toho, už se mi sbíhají sliny!!!;-)

Tak nám asi skončila sezona na ostrovech Hitra, Dolmoya a Froya a už zde je pouze Hoza Dufek, pokud již také nejede domů.

A tak nám nezbyde nic jiného než se těšit a připravovat na sezónu 2014.

Já jedu na Hitru (Dolmsundet) od EDENu a to v termínech od 22.6.2014 do 4.7.2014 a od 23.8.2014 do 4.9.2014, kdo jede také v těchto termínech, ozvěte se!:-?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!