Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 20°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 21°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Vse o Hitra a Dolmoy

« Předchozí 1 … 91 92 93 94 95 96 97 98 Další »
kulik
11.12.2012 ID: 525029

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

0
Odpovědět
Pafka
25.09.2013 ID: 1071876

[citace]husky19 napsal:

a Báru.[/citace]

Je nadherna :-D :-D

0

Odpovědět

JAKABO
25.09.2013 ID: 1071882

Jirko paráda.Pekne son vám závidel.Tak už to počítaj ,za koľko to máte k budúcemu roku.

0

Odpovědět

honza dufek
25.09.2013 ID: 1071928

..děkuji za bezpečný dovoz Lucky a Báry do Čech a budu se těšit na Huskyho partičku zase příští rok..neb jeho kulinářské umění je kumšt dělaný s láskou k chuťovým pohárkům..ještě jednou Jirko díky a opatrujte se a ve zdraví za rok Dolmoy 2014...:-)

0

Odpovědět

kulik
26.09.2013 ID: 1071940

Jirko, vítám Tě doma, díky za krásné fotky a povídání. Já už se také těším na Tvé kulinářské umění.:-P

0

Odpovědět

jirka66
26.09.2013 ID: 1071949

Husky, díky za skvělou reportáž. Do příštího června to mám asi za milion, tak jsem se aspoň na chvilku přenesl na milovaný sever. Krásné úlovky, dobrá parta, jehněčí se špenátem, české buchty a na závěr kachnička - je vidět, že jste pohodáři a fakt si to umíte užít :-)

0

Odpovědět

husky19
26.09.2013 ID: 1071953

Díky kamarádi. Jsem rád že se reportáž líbila. A musím říci, že si to opravdu užíváme. Bez napětí a bez stresu. Prostě čistá, koncentrovaná pohoda!! 8-)8-)8-)8-)

Teď už se jen budeme společně těšit na sezónu 2014!!! ;-)

0

Odpovědět

husky19
28.09.2013 ID: 1072006

Když už je tato akce úspěšně za námi, je třeba ještě poděkovat Nakimu za půjčení spolehlivého Forda. I toto auto přispělo k jednoznačně kladnému hodnocení této akce.

Takže ještě jednou, Naki díky!! ;-);-);-)

0

Odpovědět

dosky
28.09.2013 ID: 1072042

[citace]husky19 napsal:

Díky kamarádi. Jsem rád že se reportáž líbila. A musím říci, že si to opravdu užíváme. Bez napětí a bez stresu. Prostě čistá, koncentrovaná pohoda!!

Teď už se jen budeme společně těšit na sezónu 2014!!! [/citace]

Reportáž byla moc fajn. Vždy rád čtu tvoje příspěvky. :-P:-P:-P:-P

0

Odpovědět

husky19
29.09.2013 ID: 1072069

Díky Došky. ;-)

0

Odpovědět

dosky
29.09.2013 ID: 1072071

Nemáš zač. :-D:-D

0

Odpovědět

lacoh
30.09.2013 ID: 1072085

[citace]mara45 napsal: to husky19:máš nějaký super recept na ty schelky?[/citace]

Až teraz som objavil otázku na recept.

Tento je z Bakkanu od Bennovho kuchára.

Vyčistené vnútrajšky naložiť do ulity, pridať krúžky cibule, trochu masla a podliať bielym vínom.

0

Odpovědět

lacoh
30.09.2013 ID: 1072086

Vložiť do vyhriatej trúby na cca 12-15 minút a delikatesa je hotová.

0

Odpovědět

mara45
30.09.2013 ID: 1072094

to lacoh:díky,vypadá to skvostně.

Radek nám dělal na Titranu pár šelek,co vylovil,prý podle norského receptu - dát je povařit se zeleninou a pak dát do mušle zeleninu,trochu vývaru a celé zakrýt plátkem sýra a zapéct.Taky to byla ňamka.

0

Odpovědět

kulik
02.10.2013 ID: 1072135

Nechte toho, už se mi sbíhají sliny!!!;-)

0

Odpovědět

kulik
11.10.2013 ID: 1072764

Tak nám asi skončila sezona na ostrovech Hitra, Dolmoya a Froya a už zde je pouze Hoza Dufek, pokud již také nejede domů.

A tak nám nezbyde nic jiného než se těšit a připravovat na sezónu 2014.

Já jedu na Hitru (Dolmsundet) od EDENu a to v termínech od 22.6.2014 do 4.7.2014 a od 23.8.2014 do 4.9.2014, kdo jede také v těchto termínech, ozvěte se!:-?

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 91 92 93 94 95 96 97 98 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.