Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

A odpočinek jsme si vychutnávali plnými doušky.;-)

Večeře stála za to!

A ještě noční snímek zálivu.

Moc hezké, pohoda, klídek a tak to má být.A co vyrazit na houby nebo zde nerostou?:-? Snad už se to zlepší a budete moci zase vyrazit na vodu a objevovat nová horká místa a zkoušet již známá.:-P

Vítr byl tady tak silný, že se nám ani na houby nechtělo. Když venku, tak schováni na sluníčku za chalupou. ;-)

to Honza dufek: teda ty si tě předcházejí;-) to budou určitě nějaký tajný místa, kam je pošleš8-)

Vzácná návštěva se musí vždy dobře pohostit. Záhadná je, ale ta neubývající lahev značky: METAXA?:-D:-D:-D

[citace]kulik napsal:

Vzácná návštěva se musí vždy dobře pohostit. Záhadná je, ale ta neubývající lahev značky: METAXA?[/citace]

Tedy Honzo, to je postřeh. :-D:-D

Honza přijel autem, tak je láhev stále plná. Ale není u nás naposledy. Je to opravdu vzácná návštěva. ;-);-)

Jirko, stále fouká a nebo už vyrazíte, ať vidíme i nějakou rybku?:-P Né, že by na Vás nebyl krásný pohled!:-D:-D:-D

Ještě se vrátím k těm zavináčům.

Když jsem makrely nechal v soli 2 dny, tak se mi zdály poměrně tuhé.

Myslím si, že na tuhost nemá další výrobní postup zavináčů vliv.

Když je nechám v soli kratší dobu, budou méně tuhé?

Jinak zavináče podle receptu od huskyho fakt nemají chybu.

Dnes přidám nějaké nové fotky.

Jinak pro Vlkouše: Doba filetů v soli určuje ruhost filety. Čím déle, tím je tužší.

Dnes se zase dalo vyjet v pohodě, tak jsme navštívili štikozubce. Bylo to stejné jako loni. Na místě sice 15 lodí, ale šlapali jako diví!!:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.