Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

taky mam na ne policeno za 18!!!

Honzo, už mě nedráždi!!! Příští rok jedu na Hitru určitě v termínu přelom června a července a pak ještě přelom srpna a září. Štikáče jsem ještě nechytil a tak se o to příští rok pokusím. Jinak lovcům gratulace.

To mikr: V jaké hloubce jste je chytali a bylo to v průběhu dne nebo kdy? Díky.

To Kulík: Byli jsme loni v průběhu září a štikozubců jsme si hodně užili. Letos jedu ve stejném termínu, ale osádku mám již cca 14 dní plnou. Kdybych měl místo, hned bych tě začal lanařit ať jedeš s námi.

Jirko díky, vážím si Tvé nabídky. Budu rád, když mi pak řekneš kde, jak a kdy.

to Kulik:až se uvidíme,tak ti ukážu,kam jsme jezdili na štikouše u Edenu.

...klasické místo na hranách před Inttianem na hloubce cca 80-100 metrů, 300gr pilkr návazce buď klasicky papričky nebo malé chobotničky s kouskem makrelky nebo fileta z kelera..

Díky pánové, už se těším na Vaše podrobné rady a hlavně na to až to budu moci sám vyzkoušet.;-)

Zdravím všechny, tak jsem se po 6 letech čtení webu zaregistroval. Jedeme poprvé k Honzovi (jinak 3xKvenvear a 2x Soroya) v termínu od 24-31.8., nejede ještě někdo?

TO:Kulík.

Ve fjordu kde chytáme jsou v podstatě všude od 150m do 30M. Letos bylo nejvíce záběrů od 65 do 50m. Rovné dno bez hran. Za drift o délce cca 700m se podařilo taky třeba 15ks. Snažili jsme se jezdit na příliv, ale v podstatě to bylo putna. Když brali tak brali bez ohledu na vodu. Můj typ je, že aktivitu štikáčů vyprovokují hejna drobnějších ryb táhnoucí fjordem. Čím víc makrel nebo kelerů ve fjordu, tím četnější záběry. Důležitá je i atraktivita filety. Po každém driftu či přehození je třeba dát nové krvavé maso. Čím vylouhovanější, tím méně záběrů. A hlavně velké háky. 10/0 je základ. Při vylovování žádné pumpování, pěkně plynulý tah. Moc sportovní to není, ale při pumpování máš tak 40% ajsing. Kroutí se totiž jak hadi. Jak povolíš hned je omotanej kolem silonu a většinou se vytrhne. Zásek je individuální, jeden ztěžkne, jeden odlehčí, další klepe. Všeobecně moc nečekat jak máš něco na háku razantně mu jí mlaskni a nějak to dopadne. :-D

Zdar pánové,

mám dotaz.V jaké likalitě operuje Honza Dufek?Pro jakou cestovku?

Rád bych příští rok, eventuelně další prubnul tuto likalitu.

Díky za info.

[citace]aubi napsal:

Zdar pánové,

mám dotaz.V jaké likalitě operuje Honza Dufek?Pro jakou cestovku?

Rád bych příští rok, eventuelně další prubnul tuto likalitu.

Díky za info.

[/citace]

Funguje na Dolmoy a funguje skvěle. :-D

Podívej se na

http://www.rybareninorsko.cz/

To aubi: Souhlasím s Huskym 19. Znám jej osobně a je to Pan rybář a je ochoten Ti vždy poradit a pomoci. Jediné mínus je, aspoň pro mě, že si musíš zajistit vlastní dopravu.

To Mikr: Díky za informace, budu se jimi řídit.

[citace]kulik napsal: To aubi: Souhlasím s Huskym 19. Znám jej osobně a je to Pan rybář a je ochoten Ti vždy poradit a pomoci. Jediné mínus je, aspoň pro mě, že si musíš zajistit vlastní dopravu. [/citace]

díky za info.

Honzu znám z Titranu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!