Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

přesně tak. V lodi se očistilo, vyfiletovalo. Před příjezdem k molu se filety vypraly ve slané vodě, nechaly okapávat. Na baráku se vše nabalíčkovalo a bylo hotovo :-D

Jinak prkna jsou fajn, děkuji za inspiraci.

vše se vlastně dělalo v lodi :-D

Tady s výstupní kontrolou!

[citace]honza dufek napsal:

...pěkně pohromadě..[/citace]

Krásní chlapíci!

ještě jsem nějak opomenul nejdůležitější část výstroje "Bacátko" :-S

To bacátko vypadá jako část z násady k lopatě - nejspíš asi buk nebo jasan. Kockův postup uplatňujeme totožně. Dnes naše skupina vyráží a doplníme Honzu, který prováděl průzkum lovišť. Mifakova parta již vyraží odpoledne a budou mít asi 6ti hodinový náskok. Jsou před námi jen dvě tmavé noci, které je třeba přečkat. Doufám, že bude příležitost nějakými fotkami přispívat. Kolega s sebou bere PC.

Toto je letošní model. Protože jsem nemohl najít to staré, tak přišla manželka o motyku :-D

Pohodovou cestu, slušné počasí a bohatý úlovek!

Tak Kime, klidnou cestu,hodně krásných zážitků, plno ryb a trofejky k tomu. Pozdravuj Honzu.

To Kim: šťastnou cestu a plnou loď RYB

Já nejsem důležitý, ale dík. Hlavně, aby se nováčkové chytli a stali se z nich zarytí norci. Je jich tam několik. Za rybami je dovedu, ale pak to je v jejich rukách. Jede nás vlastně 16 a tak to nějak vyřešíme.

Tak Kim už je na místě a vybaluje.Zdravím Tě Kime a jsem zvědav jakými úlovky zahájíte sve působení. Přeji ty největší.

...odpolední úlovky "mimoňských potápěčů"...:-D Super!!!!!!

...už jsou tu první "štikáči"...:-D

Krásné úlovky. Gratulace všem. Mají bezvadného rybářského průvodce a rádce a tak se jim to chytá!:-P Ten štikozubec je nádherný.

tak co Kime??? už se zadařilo:-) ukaž pořádný kusany!!!:-D8-)

Kim určitě odpočívá, neboť je to noční pták (rybář).:-?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!