Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Na mólo už dorazíme s hotovým i balíkami filiet?

2 vd

jen nebudou zmražená :-D Tak dlouho snad nepojedem :-D

Můj kamarád Mirek vytvořil tento stoleček. Je na zábradlí a má

i další vychytávky.Marná snaha, obrázek nejde vložit. Karel

Tady jsou ty obrázky od chocho

Tak takový filetovací pult je již špičkové provedení. Konstrukce lodi to umožňuje-rozuměj připevnění. Pro mě je důležité, že na lodi mohu u práce sedět - nebolí záda od stání. Proto to umístění je také příhodné.

to all-kdyby nějaký "prkýnkář" měl zájem tak daruji původní desku která je vyrobena ze dřeva a natřena "potravinářskou" barvou aby dřevo nenasákávalo vodu....osobní odběr v Mikulčicích:-D

...první výjezd na Podkovu...kdo holt umí..:-)

...pěkně pohromadě..:-D

Ten Dufek nás dráždí. Bude-li příznivé počasí trochu vlny tak ve čtvrtek večer na podkovu vyrazíme.

To chocho: Ten stoleček je super, ale situoval bych jej obráceně, aby mi do lodě nešel odpad. Myslím tak, že strana bez postranního prkénka je situována ven z lodi.

To by si ale musel filetovat přes to prkénko. Navíc by ti nože padaly do moře :-D

Na Peterburgu se to řešilo takto :-D

Já používám většinou 1 nůž. A filetovat přes prkénko by mi ani nevadilo, vždyť nemusí byt vysoké. Hlavně, abych nemusel po filetování čistit celou loď. Je pravda, že se dá spláchnout a pak vypustit. Asi by to chtělo vyzkoušet a zvolit si to optimální pro sebe.

to MrKocka:joo,starej dobrej Peterburg.Než jsme dojeli k molu,tak bylo nafiletováno.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.