Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

...Dream team Žalkovice

Včera odpoledne mě Honza Pecina poslal SMS. Rozchytání první den - s kolegou ulovili asi 20 tresek (dorš, keler) o velikosti 65-70 cm.

..včerejší večerní devadesátka..po delší době zase relax na vodě..:-)

Vidím, že ta devadesátka vzala tmavou barvu. Lze tedy dovodit, že oranž jim již nechutná. Dnes mě volal Kulik, že by se nejraději vrátil. Vyřešil to tak, že si zabukoval již příští rok. Krom toho včera byl Honza Pecina úspěšný a nejen on. Dostali se do metrovek kelerů a polak 98 cm. Já vyrážím za 4 dny. Touto cestou děkuji tomu kolegovi, co mě poradil, abych filetovací prkno na loď, které jsem vyrobil natřel stolním olejem. Doslova to odpuzuje vodu - dobrá rada.

[citace]kim napsal: Vidím, že ta devadesátka vzala tmavou barvu. Lze tedy dovodit, že oranž jim již nechutná. Dnes mě volal Kulik, že by se nejraději vrátil. Vyřešil to tak, že si zabukoval již příští rok. Krom toho včera byl Honza Pecina úspěšný a nejen on. Dostali se do metrovek kelerů a polak 98 cm. Já vyrážím za 4 dny. Touto cestou děkuji tomu kolegovi, co mě poradil, abych filetovací prkno na loď, které jsem vyrobil natřel stolním olejem. Doslova to odpuzuje vodu - dobrá rada.[/citace]

Tak těm potvorám šupinatejm koukej pořádně počechrat ploutvičky :-D:-D:-D

To Kim,já letos beru na loď taky filetovací prkno s bedýnkou, s vodou nebudu mít také problém protože deska je celá z plastu od kamaráda co dělá bazény ,asi 1,5cm široká a pevná.Pak jsem si ji trošku "vytunil",ze spodu do každého rohu plastový štuplík aby deska seděla na bedně a nahoru jsem pomocí suchého zipu připevnil plastový koberec s plastovýma štětinama takže ryba bude krásně držet, nepohne se a nesjede z desky...

No vida další dobrý nápad s tím kobercem. Já leta používám rozřezaná trika a pod., aby ryba neklouzala. Je to inspirace na příští výjezd.

...ááá zrodil se další prkýnkář...na tom velkém

Kvaernu to asi půjde:-D

To Mikulcak: Zdravim a můzes sem dat foto toho prkznka, třeba i z obou stran. Díky.

to kulik-posílám

takto to vypadá když se sejme koberec,teď se může krájet přímo na desce

deska ze spodu

Tak Kuliku musíme sehnat někoho od bazénů nebo něco podobného. Následně zjistím přesné rozměry beden. Můžeme se pokusit něco takového vytvořit. Probereme to U Hrocha. Jeví se mi to velmi praktické, skladné a hlavně dobře omyvatelné. Honza buduje také bazény svým zájemcům.

Vítku, ty se nezdáš, představoval jsem si to podle tvého popisu jiné, ale tohle je proste SUPER. Předpokládám že bednu bereš ssebou :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.