Hasvik, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Jednu nástrahu utrhla a na druhou zabrala hned potom.

Nemám to vymáklé lépe - myslím filetárnu. Máme rozdělené úkony - jeden kuchá, já filetuji, další ořezává ploutve a krájí....společné pak balíme a ukládáme do mrazáku. Jeden pyskoun.

Kvetou tam i šeříky.

Přesně tak to máme Kime taky tak rozdělené. Dělba práce musí být

U nás to funguje tak ,že po návratu jde jeden připravit jídlo a ostatní zpracují ryby.Pak se udělají stejné hromádky a každý si zamrazí tu svou.Nikdo nepřijde zkrátka.Co se týče lodí, tak kauci neplatíme.Musí se uhradit případné škody.Od toho máme pojistku ALLRISK.Zatím naštěstí nebyla potřeba ale jistota je jistota.

Štikozubec 102cm.

To jindrich: Gratulace. Moc pěkná ryba a ještě hezčí filet.

[citace]kulik napsal: To jindrich: Gratulace. Moc pěkná ryba a ještě hezčí filet. [/citace]Zabrala mi ve Froya fjordu v hloubce 120m.Když jsem ho tahal tak se mi tam ve sloupci pověsila ještě jednoskvrnka 85cm.Radost z úlovku byla veliká.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.