Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Kuliku udělám pro to vše jak jsem napsal SZ. My dva nespavci toho využijeme dáme později narozeným lekci ze vstávání. Já mám již cestovní horečku a spím tak 4 hod. - to je aklimatizace na sever. Ale ten šroubes je zlatej. Proto k němu příští spolu na sraz razíme.

Hlásím příjezd domů.Cesta bez komplikací,jen doma nás čekalo nemilé překvapení v podobě povodní.Přes Ústí nad Labem už nejde projet.

Za 12 dní jsme kromě super rybařiny absolvovali povodně v Norsku i v Čechách.To se jen tak každému nepovede...:-E

Kuliku Honza co Tě střídá již také nemůže dospat. Ještě tento týden musí s Jirkou něco nakoupit, protože s nimi jede nerybář a tak ho na poslední chvíli vybavují. Takže mu štafetový kolík předáš tak, aby Vám nevypadl - tedy žádná diskvalifikace.

tak 17.6. to určite nestihnem na stretnutie u Hrocha, to budeme na ceste domov, tak dúfam že nabudúce sa to podarí. Mám to za 3 a cestovná horúčka vrcholí. Kulíkovi držím palce. Kime kedy odchádzaš?

Dúfam že nám tie povodne nenarušia naše plány. Zdravím Zerpa, Máru ako aj celú partiu od Hrocha.

Slavo, šťastnou cestu a pořádně si to tam užij :-D :-D

Za 3 je velmi příjemné číslo. Já to mám 5x více. Nic s tím neudělám.

[citace]kim napsal: Za 3 je velmi příjemné číslo. Já to mám 5x více. Nic s tím neudělám. [/citace]

Taky se dočkáš.... Ale je pravda že ty poslední dny se nějak vlečou. A bohužel jak tam budeš, tak to zase poletí jako blázen :-?

Slavo ať se daří! My dneska za 11 ;-)

[citace]whiskey napsal: tak 17.6. to určite nestihnem na stretnutie u Hrocha, to budeme na ceste domov, tak dúfam že nabudúce sa to podarí. Mám to za 3 a cestovná horúčka vrcholí. Kulíkovi držím palce. Kime kedy odchádzaš?

Dúfam že nám tie povodne nenarušia naše plány. Zdravím Zerpa, Máru ako aj celú partiu od Hrocha.[/citace]

to whiskey:přeju pěkný lov a příště u Hrocha ahoj...

..počasí se rapidně změnilo ale ryby se stále chytají pěkné..polaci, obecňačky i pěkní keleři se povedli..

..111cm keler

..déšť nám vůbec nevadí...

to Kulik:jak to vypadá s počasím?Už jste na vodě?Pošli nějaké info.:-?

[citace]whiskey napsal: tak 17.6. to určite nestihnem na stretnutie u Hrocha, to budeme na ceste domov, tak dúfam že nabudúce sa to podarí. Mám to za 3 a cestovná horúčka vrcholí. Kulíkovi držím palce. Kime kedy odchádzaš?

Dúfam že nám tie povodne nenarušia naše plány. Zdravím Zerpa, Máru ako aj celú partiu od Hrocha.[/citace]

Diky, tobe taky hodne zazitku a rybarske pohody. Priste to proberem.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!