Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Když se mne manželka po příjezdu z Hitry zeptala, jak jsme se měli, tak ze mne vypadlo - dobře, ohoblovali jsme vrtuli u člunu, utopili nůž Mora, prořízli plovoucí oblek, v Norsku nás chytly záplavy a v Německu se nám pokazil autobus ...

Ale jinak - počasí mimo jednoho dne úžasné, každý den se bylo nutno namazat (tím mám na mysli opalovací krém), nějaké ryby jsme nachytali a nikomu se nic naštěstí nestalo. A příští rok tam jedeme znovu!!!

Každý den jsme se poctivě starali o žaludky racků

Pepíček si chytil prvního polaka

Aljoša pěknou obecňačku

A moje maličkost kelera 114 cm/11 kg

A někdy i jeden prut byl "málo"

A to je naše skupina před prvním výjezdem

Jinak jsme se snažili brát jen ryby velikosti bedýnka +. A pak jsme ve filetárně viděli "rybáře", kteří dovezli vše, co se jim z moře podařilo vytáhnout (tím mám na mysli i třeba obecnačky o velikosti cca 20 cm). Bylo mi z toho smutno, jediné, co mne na tom těšilo, že to nebyli češi ani kluci ze Slovenska. Kulík a jeho parta by tam asi ještě nějaké měla zastihnout. Jak se říká, "prostě hnus velebnosti"

Peeta, taky jsem to videl. Hlavy dorsu jako od plotic a bylo mi stejne smutno.

Nepustme je do Norska.......:-S jsou to masaři.....

[citace]kulik napsal:

Peeta, taky jsem to videl. Hlavy dorsu jako od plotic a bylo mi stejne smutno.[/citace]

To snad není pravda. Ty lidi se to snad nikdy nenaučej. Je to fakt smutný. :-(:-(:-(:-(

Tak, dnesni rano je krasne, ale tezke. ze vcerejsiho nocniho lovu nakonec nebylo nic, nebot i muzi maji sve dny a bylo to horke. Zatim jsem prvni kdo z nasi party je ne cily, ale v pohybu. I u Mary, Zerpa a spol je klid jako v materske skolce po obede.Opet je rano jako v Karibiku.Takze hura na ne.

8-O8-O8-O Dnes vítr 2......a hlásí skoro 0 a 30 st. Co s tím ???

:-D:-D:-D

Zerp, Peeta: Já to psal hned po prvním turnusu. To tam ještě moc ryb nebylo, tak někteří vozili bedny plné doršátek, třeba i tři najednou. Bylo zbytečné něco říkat, protože by si stejně nedali říct a domů se něco přivézt musí. Jezdíme tam pět let a je to pořád stejné, ty bedny malých. Naše dvě partičky (2x2) se hecují a v dobrém soutěží, Martin (delegát) ví, že malou rybu prostě nepřivezeme a jen se směje, když nám chodí měřit a vážit ryby do hitparády.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!