Hasvik, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Pánové, díky všem je to krásné.

To zdendek: Ta filetárna na lodi je úžasná. Možná sem přidá foto i kim té své.

Kuliku filetování na lodi nemám vyfocené a tak to napravím příští rok. No nic posadím sem nějaká fota k dokumentaci těchto dvou ostrovů.

Husí kontrola

Hověží kontrola a ješté přidám ovčí.

červenou jsem nenašel snad ji přidá někdo další.

Pár foto pokřikujicích doprovodů.

Aké sú skúsanosti s kauciami za lode? Napíšte výšku kaucie-typ lode a

iné.

Tady je taky jeden který se nám chechtal

My neplatíme žádnou kauci na lodě. Když však někdo poškodí vrtuli musí ji uhradit - její výměnu nebo opravu. Lodě viz foto.

To kim: Uznej kime, že je to suprová filetárna co předvedl zdendek.Aspoň mě se moc líbí. Jenom jestli ji každoročně vozí s sebou a nebo nechává na místě v úschvně na další výpravu?

[citace]kulik napsal:

To kim: Uznej kime, že je to suprová filetárna co předvedl zdendek.Aspoň mě se moc líbí. Jenom jestli ji každoročně vozí s sebou a nebo nechává na místě v úschvně na další výpravu?[/citace]Kuliku to jsem nevymyslel já ale Hynek Wohanka. To bylo v Kvenveru ale tam už nejezdíme. Teď tam máme prkno uprostřed lodi na bedně. Je to šikovná věc. Když je klid tak většinu ryb zpracujeme na lodi a pak máme na chatě pohodu

Kim to má určitě vymáklé lépe

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.