Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Teda Honzo ten keler je bomba. Mníci mně absolutně neberou ale polack a keler..:-E

Hlásím příjezd na Hitru - Dolmsundet.Bohužel díky velkým povodním a sesuvu kamení nešlo jet přes trojku a E6.Díky radám od Šroubka a Janky jsme se dostali přes E16 a hory,kde ležely dva metry sněhu a mlha jak v hororu,do kempu.Janko a šroubes moc dík...:-)

Ešte tak dobrá správa od kulíka a spol , a možeme sa tešit na fotečky. Dlhodobá predpoveď počasia slubná - držím palce.

:-D:-D:-D TAK JSME TADY :-D:-D:-D HITRA u CK EDEN.... Cesta dobrodružná !!!!! Spadlé mosty, potopy , sesuvy skal atd. Děkujeme Jance a Šroubkovi za informace kudy se protáhnout na Hitru. Děkujema RYBOLOVU NORSKO za dobré lidi okolo toho. 8-O

:-E:-E:-E Mára 45 fotil.... tak solo :-S:-S:-S

A jeho nová kočička ze Švédska.......;-)

Podle zpráv a fotek to vypadá hrozně,ale Norové to zase daj dohromady:-) Tak kluci šup do lodí a ně!!! A hned nám pošlete info a fotečky ať se pokocháme:-D:-D dobrý lov!!

Foto u auta........ dojeli jsme:-D

:-D:-D:-D Mára byl po cestě jak kámen......:-D:-D:-D

:-E:-E:-E:-E a už zase chrápe :-D:-S:-S:-S jako vždy....:-S.

Tak koukam ze jste "dobre" dorazili. Ja jsem zvedav kudy se tam budeme muset proklickovat my az vyjedem v pondeli z Osla. :-x

[citace]zerp napsal: a už zase chrápe jako vždy.....[/citace]

Psát Vám, ať si to pořádně užijete je asi zbytečný, co? :-D :-D :-D

Tak ať se pořádně zadaří a alespoň těch 46 :-D:-D:-D

Tak se nám to blíží. Vybaveni nástrahami od Honzi Dufka nastupujeme za týden k naší šesté výpravě do Norska a druhé na Hitru, opět k Honzovi na Dolmoy. Věříme, že podobné jako je ta na obrázku na nás opět čekají (118 cm 13 kg).

[citace]zerp napsal:

a už zase chrápe jako vždy.....[/citace]

Užijte si to se vším všudy!

Nemohu se ubránit dojmu, že to Marovi v takové poloze sluší. Dostal jsem informaci, že Kulíkova parta měla v důsledku objížděk zpoždění. Hlavně ať se Vám daří a něco tam nechte pro nás.

Tak dnes odpočíváme......:-D Po divoké cestě jsme KO. Jen jsme fotili kytičky a chystali na zítra. Jen mistr Kulík vyrazil......A jsme v kontaktu s Petrem Dědo145 a chystáme se na návštěvu Titranu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!