Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Václave na jakých hloubkách se větší ryba zdržuje?Rozhodně pojedeme lovit do Froya fjordu.

[citace]Jindrich napsal: Václave na jakých hloubkách se větší ryba zdržuje?Rozhodně pojedeme lovit do Froya fjordu.[/citace]

Jindro, motali jsme se na mělčinách, na hloubkách ryby moc nebyly a můj parťák hloubky nemusí, nebaví ho to. Asi ho příští rok nedostanu ani na mníky, letos to zkusil jen jednou a prohlásil, že pilkrák už do ruky nevezme. Skoro celý turnus odchytá s Catanou 15 - 40gr (loni na to dostal metrovku). Letos se překonal a chytal i se 100gr Catanou. :-D

Byla tam ale partička, která jezdila daleko za most na Froyafjord na mníky a z hloubky přivezli 107 cm doršku, jednomu tam dvě ukradly pilker. Chytal na pilkr 400 gr nekde v 80m a nad tím měl papriky. na jednu se pověsil malý keler, tak ho tam nechal cukat a z hloubky vyjela dorška a sebrala ten pilkr. Kupovaný návazec nevydržel a dorška si odnesla piercing, to se mu stalo pak ještě jednou. Když to celé převázal na 0,8 mm, tak už nechytil nic.

Ale až tam budeš, může být vše jinak, ryby najíždějí a mění se to každý den.

..polaci začínají kousat, není jich moc, ale když se trefí tak je velký, viz včerejší 92cm/8kg,chutnala mu Duo Medovka...

Honzo, krásná ryba, gratulace. Přijedeme v pátek na Dolmsundet.

[citace]VenaS. napsal: Jindrich napsal: Václave na jakých hloubkách se větší ryba zdržuje?Rozhodně pojedeme lovit do Froya fjordu.

Jindro, motali jsme se na mělčinách, na hloubkách ryby moc nebyly a můj parťák hloubky nemusí, nebaví ho to. Asi ho příští rok nedostanu ani na mníky, letos to zkusil jen jednou a prohlásil, že pilkrák už do ruky nevezme. Skoro celý turnus odchytá s Catanou 15 - 40gr (loni na to dostal metrovku). Letos se překonal a chytal i se 100gr Catanou.

Byla tam ale partička, která jezdila daleko za most na Froyafjord na mníky a z hloubky přivezli 107 cm doršku, jednomu tam dvě ukradly pilker. Chytal na pilkr 400 gr nekde v 80m a nad tím měl papriky. na jednu se pověsil malý keler, tak ho tam nechal cukat a z hloubky vyjela dorška a sebrala ten pilkr. Kupovaný návazec nevydržel a dorška si odnesla piercing, to se mu stalo pak ještě jednou. Když to celé převázal na 0,8 mm, tak už nechytil nic.

Ale až tam budeš, může být vše jinak, ryby najíždějí a mění se to každý den.[/citace]Děkuji za info.

Pěknej poláček:-D Honzo a co roury?? nějak se moc nechytaj:-|8-)

Odjezd na Hitra - Dolmsundet za 1 den....;-)

Posádka náší lodi - Zerp,Losík a já...:-E

[citace]Respi napsal:

Pěknej poláček Honzo a co roury?? nějak se moc nechytaj[/citace]

ježíš já četl v první moment :

Honzo a co coury? Nějak se moc nechytaj :-P:-P:-P

Dnes je den D pro Kulíka, Máru, Zerpa a další. Měl bych je asi pro štěstí poplivat. Mám za to, že tak v neděli bychom měli mít první zprávy jak se jim daří. Hlavně aby jim přálo počasí. Myslím, že na dalším pokecu již budou předávat nově nabyté zkušenosti. Kulíku pořádně zaběhni ten nový prut s navijákem - prostě mu dej zabrat.

Díky Kime, budu se snažit. Počasí, jak jsem se díval na předpověď, tak mění každý den, což je v normálu, ale vítr dávají i 7m/s a to už v patek po příjezdu. Jak jsi dopadl včera na rybách? Co se týče fotek, tak to bude na profíkovi Márovi. Veškeré napětí ze mě vždy spadne, když se rozjede autobus a pak už je jen očekávání budoucích rybářských zážitků. Takže, už aby se v pohodě rozjel autobus.

A ještě novinka. Lodě v Dolmsundetu jsou vybaveny novými echoloty se satelitními navigacemi. Včera jsem mluvil s Martinem. Volal jsem mu do Norska a potvrdil mi to.

Kulik, Mara, Zerp a spol. jsou ji na cestě na Hitru. Dnes mě odtud nováčci napsali, že chytli nějaké polaky a kelera 114 cm - 11 kg. Tak se pomalu sžívají s lokalitou. Tak mají hrochaři co překonávat.

Tak a je tu odjezd...

Rozloučení s kulíkem u autobusu a hurá autem na sever...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.