Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

• Toto téma obsahuje celkem 1,456 odpovědí. Do diskuze (96 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dosky a poslední změna proběhla před 10 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,457)
  • Autor
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Loko napsal: Zdravím všechny na Hitru náke info z kempu GREFSNESVAGEN jak to tam jde?Dik Loko

Připojujise k žádosti nemúže sem někdo hodit info?

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

To mara45: že by jsi jako konečně chytil větší rybu než těch 45 cm??? :-D:-D:-D

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

VenaS. napsal: To mara45: že by jsi jako konečně chytil větší rybu než těch 45 cm???

Já mu přeji 145:-D:-D:-D

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to jindrich:jo 145 byl bral,ale pak bych se asi musel přejmenovat…:-P

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

Závěrečná hitparáda turnusu

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Venas:to jste nasadili laťku pěkně vysoko.Doufám,že ji překonáme.Jede tam pan rybář Kulik a ten má tolik nástrah,že nebude možné,aby se nestal vítězem zájezdu…:-D

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

😯 Taj já jdu balit………. :-D:-D:-D:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

mara45 napsal:

to Venas:to jste nasadili laťku pěkně vysoko.Doufám,že ji překonáme.Jede tam pan rybář Kulik a ten má tolik nástrah,že nebude možné,aby se nestal vítězem zájezdu…

Panu rybáři Kulíkovi jsem již přál, ale přání se naprosto samozřejmě vztahuje na celou vaší partu. Hlavně příznivý vítr, (takový, aby byl nějaký drift, ale jen takový jaký potřebujete), trofejní úlovky, pohodový pobyt a hlavně aby vše proběhlo ve zdraví a následný šťastný návrat domů.

A abych nezapomněl, prověřte tam mníky na Hallarevetu a vyřiďte jim, že v září jsem tam na nich jak na koni. 8-)8-)8-):-D:-D:-D

:-E:-E:-E Na Soroye je zatím takový vítr, že se dělají na moři čepice. :-E:-E:-E

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Dnes mě informovali kolegové, kteří střídali Venase, že se nemohou trefit do velkých ryb. Oni jsou tam poprvé – lokalita se jim líbí. Hned druhý den však udělali vrtuli. Myslím, Kulik, Mara a spol. se do nich trefí. Jejich dlouhodobá příprava u Sloního ucha a Hrocha měla vysokou úroveň. To se musí určitě projevit.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

to zerp, mára a ostatní

Šťastnou cestu a zkuste taky chytit nějakou rybu. Kdyby ne, tak cinkněte a my vám nějakou chytíme. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

mirecekzvaclavaku
    Člen
    (2 odpovědí)

Tak to máme za 17, už se těšíme!!! Dufíno, připrav chléb a sůl na uvítanou………….

Peeta
    Účastník
    (127 odpovědí)

Vcera vecer to prislo: keler 114 cm, 11 kg. Uz mne ta vrtule ani nejak “moc” nemrzi. Jinak dekujeme Kimovi za tipy na mista, nektere jsme pouzili a nejake jsme si nasli sami. Mame i 2 polaky (75 a 70 cm). Jinak se snazime chytat obecnacky, jednou jsme byli i na kelerech. Co nam kvapem ubyva je doba do odjezdu ale hlavne jigove hlavicky (a to jsme si jich vezli). Pocasi nam zatim preje, tak doufam, ze to vydrzi.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Peeta: Velká gratulace. Na vrtuli kašli, těch je dost. Tak nashle v pátek.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Jasně, kulik má nástrah, ale aby se dařilo a největší rybu zájezdu přeji všem. Jinak díky za všechna přání. Už ani moc nespím a v představách vidím jak na ně razíme. Všech možných horkých míst mám zaznamenáno tak na 2 měsíce, kdybych je chtěl všechny objet.Došky díky, kdybych neměl tu největší tak Ti brnknu a nějakou pošli. Já vím na Tebe je spoleh. Tak kucííííí zítra večer vyrážíme a budu 18 dní na moři huráááááááááá.

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

kim napsal: Dnes mě informovali kolegové, kteří střídali Venase, že se nemohou trefit do velkých ryb. Oni jsou tam poprvé – lokalita se jim líbí. Hned druhý den však udělali vrtuli. Myslím, Kulik, Mara a spol. se do nich trefí. Jejich dlouhodobá příprava u Sloního ucha a Hrocha měla vysokou úroveň. To se musí určitě projevit.

Jo Franto, letos se větší ryby opravdu musely hledat skoro s lucernou. Malých doršek na mělčinách mraky, ty visely vždy poctivě, ty větší si jen tak zobly do ocásku nástrahy, nedobíraly a padaly, často jen za okraj pysku nebo za blanku. Při těch piruetách co po chycení prováděly se snadno vyklepaly.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,457)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...