Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

[citace]Loko napsal: Zdravím všechny na Hitru náke info z kempu GREFSNESVAGEN jak to tam jde?Dik Loko[/citace]Připojujise k žádosti nemúže sem někdo hodit info?

To mara45: že by jsi jako konečně chytil větší rybu než těch 45 cm??? :-D:-D:-D

[citace]VenaS. napsal: To mara45: že by jsi jako konečně chytil větší rybu než těch 45 cm??? [/citace]Já mu přeji 145:-D:-D:-D

to jindrich:jo 145 byl bral,ale pak bych se asi musel přejmenovat...:-P

Závěrečná hitparáda turnusu

to Venas:to jste nasadili laťku pěkně vysoko.Doufám,že ji překonáme.Jede tam pan rybář Kulik a ten má tolik nástrah,že nebude možné,aby se nestal vítězem zájezdu...:-D

8-O Taj já jdu balit.......... :-D:-D:-D:-D

[citace]mara45 napsal:

to Venas:to jste nasadili laťku pěkně vysoko.Doufám,že ji překonáme.Jede tam pan rybář Kulik a ten má tolik nástrah,že nebude možné,aby se nestal vítězem zájezdu...[/citace]

Panu rybáři Kulíkovi jsem již přál, ale přání se naprosto samozřejmě vztahuje na celou vaší partu. Hlavně příznivý vítr, (takový, aby byl nějaký drift, ale jen takový jaký potřebujete), trofejní úlovky, pohodový pobyt a hlavně aby vše proběhlo ve zdraví a následný šťastný návrat domů.

A abych nezapomněl, prověřte tam mníky na Hallarevetu a vyřiďte jim, že v září jsem tam na nich jak na koni. 8-)8-)8-):-D:-D:-D

:-E:-E:-E Na Soroye je zatím takový vítr, že se dělají na moři čepice. :-E:-E:-E

Dnes mě informovali kolegové, kteří střídali Venase, že se nemohou trefit do velkých ryb. Oni jsou tam poprvé - lokalita se jim líbí. Hned druhý den však udělali vrtuli. Myslím, Kulik, Mara a spol. se do nich trefí. Jejich dlouhodobá příprava u Sloního ucha a Hrocha měla vysokou úroveň. To se musí určitě projevit.

to zerp, mára a ostatní

Šťastnou cestu a zkuste taky chytit nějakou rybu. Kdyby ne, tak cinkněte a my vám nějakou chytíme. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak to máme za 17, už se těšíme!!! Dufíno, připrav chléb a sůl na uvítanou.............

Vcera vecer to prislo: keler 114 cm, 11 kg. Uz mne ta vrtule ani nejak "moc" nemrzi. Jinak dekujeme Kimovi za tipy na mista, nektere jsme pouzili a nejake jsme si nasli sami. Mame i 2 polaky (75 a 70 cm). Jinak se snazime chytat obecnacky, jednou jsme byli i na kelerech. Co nam kvapem ubyva je doba do odjezdu ale hlavne jigove hlavicky (a to jsme si jich vezli). Pocasi nam zatim preje, tak doufam, ze to vydrzi.

To Peeta: Velká gratulace. Na vrtuli kašli, těch je dost. Tak nashle v pátek.

Jasně, kulik má nástrah, ale aby se dařilo a největší rybu zájezdu přeji všem. Jinak díky za všechna přání. Už ani moc nespím a v představách vidím jak na ně razíme. Všech možných horkých míst mám zaznamenáno tak na 2 měsíce, kdybych je chtěl všechny objet.Došky díky, kdybych neměl tu největší tak Ti brnknu a nějakou pošli. Já vím na Tebe je spoleh. Tak kucííííí zítra večer vyrážíme a budu 18 dní na moři huráááááááááá.

[citace]kim napsal: Dnes mě informovali kolegové, kteří střídali Venase, že se nemohou trefit do velkých ryb. Oni jsou tam poprvé - lokalita se jim líbí. Hned druhý den však udělali vrtuli. Myslím, Kulik, Mara a spol. se do nich trefí. Jejich dlouhodobá příprava u Sloního ucha a Hrocha měla vysokou úroveň. To se musí určitě projevit.[/citace]

Jo Franto, letos se větší ryby opravdu musely hledat skoro s lucernou. Malých doršek na mělčinách mraky, ty visely vždy poctivě, ty větší si jen tak zobly do ocásku nástrahy, nedobíraly a padaly, často jen za okraj pysku nebo za blanku. Při těch piruetách co po chycení prováděly se snadno vyklepaly.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!