Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

• Toto téma obsahuje celkem 1,456 odpovědí. Do diskuze (96 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dosky a poslední změna proběhla před 11 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 1,457)
  • Autor
    honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

kulik napsal:

Tak Vážení to není nikdo na Dolmoy a nebo Dolmunsetu ? Máme to za 7 a tak prahneme po jakékoliv informaci z místa činu. Díky.

..máš to na sz, včera jsme byli mníkovat, ale “lumbí smršť” znemožňovala lengům se dostat k masu,metrovky ale byly..Hallarevet a Edoyarevet plno kelerů, okolo nich brouzdaj větší dorši, každý den se přivezou stama metrovky..větší keleři zatím hluboko kolem Edoyarevetu kolem 70 metrů, spíš než ryby mne posledních pár dní zajímala práce na kempu, poslední úpravy nového mola, odvezení starého….

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..nejen ryby ale i provoz kempu dá zabrat..8-)

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

honza dufek napsal: ….. spíš než ryby mne posledních pár dní zajímala práce na kempu, poslední úpravy nového mola, odvezení starého….

No vidíš, to bylo obav, že se nedočkáš. Je to jenom měsíc co jsi mi to nové molo ukazoval na břehu a už tam bude. :-D:-D:-D:-D:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..bude to paráda..už bylo na čase…:-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To honza dufek: Díky Honzo. Molo je opravdu pěkné. Gratulace.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak žádné nové informace z této lokality? Máme to za 5 a informace chybí. Nestyďte se a pište.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Ahoj, včera jsem konečně po dnech zvelebování mola a vázání lodí, číslování míst a výroby stojanu na hadici vyjel večer kolem osmé ke kamenolomu k Froyi na přívlač..pěkně jsem si zachytal, vše na gumy, od 17 do 8 metrů, obecné ale jen cca do 70cm, moc moc malých padesátek,dali by se naplnit dva kalfasy ale pásnul jsem po polacích ale zatím jen tresky..vše šlo zpátky ať ještě dorostou C&R…voda je ožila od minula hodně, keleři, racci večer zobou na hladině, ještě to počasí a myslím že si zachytáte..šťastnou cestu a oranžádám zdar..:-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Honzo, díky za informace. Na počítači budu ještě 22.5.2013 cca d12:00 hodin. Tak pokud mi pošleš poslední informace a rady kam na ně budu ti vděčný. Počasí je jaké? A jaká je teplota vody? Hodně úspěchů a díky.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…už jsou tu taky, Edoyarevet 🙂

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…přispívám do galerií flekatých mrtvolek…13kg

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

Tak už jsme doma z Edenu. Přijeli jsme v noci ze čtvrtka na pátek. Na Edenu jsou na lodích nové echoloty s GPS 521map, mapy navigační, rybářské a 3D. Ukazuje to slušně.

Celkově: ryby teprve najížděly, zpočátku echolot prázdný, v posledních dnech už velká hejna, ale ta jen protahovala, keleři najeli až v posledních dnech, u prvního majáku vpravo od kempu začali brát, polaci zpočátku ojediněle, zatím nejsou vytření, dorši – spousta malých po mělčinách, větší se museli dost hledat, v turnusu nej 102 cm/15 kg, 107cm/11 kg.

Co však bylo neskutečné, abnormální úroda placek, za 5 let to nepamatujeme, kluci to počítali, tak údajně v našem turnusu celkem 34 halíků, většinou 80 – 90 cm, nej 114 cm/16 kg.

Počasí: vcelku ušlo, první del při příjezdu lilo do večera, pak trochu pršelo ještě jeden den, pár dní pěkných, ale i když sluníčko hřálo, pořád byl studený vítr.

Pořád nemohu strávit bedny malých doršátek, které někteří vozili, protože jak už jsem psal, větší ryby se musely hledat.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

VenaS. napsal: Tak už jsme doma z Edenu. Přijeli jsme v noci ze čtvrtka na pátek. Na Edenu jsou na lodích nové echoloty s GPS 521map, mapy navigační, rybářské a 3D. Ukazuje to slušně.

Celkově: ryby teprve najížděly, zpočátku echolot prázdný, v posledních dnech už velká hejna, ale ta jen protahovala, keleři najeli až v posledních dnech, u prvního majáku vpravo od kempu začali brát, polaci zpočátku ojediněle, zatím nejsou vytření, dorši – spousta malých po mělčinách, větší se museli dost hledat, v turnusu nej 102 cm/15 kg, 107cm/11 kg.

Co však bylo neskutečné, abnormální úroda placek, za 5 let to nepamatujeme, kluci to počítali, tak údajně v našem turnusu celkem 34 halíků, většinou 80 – 90 cm, nej 114 cm/16 kg.

Počasí: vcelku ušlo, první del při příjezdu lilo do večera, pak trochu pršelo ještě jeden den, pár dní pěkných, ale i když sluníčko hřálo, pořád byl studený vítr.

Pořád nemohu strávit bedny malých doršátek, které někteří vozili, protože jak už jsem psal, větší ryby se musely hledat.

No hlavně že jste se Václave všichni v pořádku vrátili.Já odjíždím ve Čtvrtek.

kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

to VenaS: tak Tě vítáme doma a doufám že nyní dáš nějaké to foto, abychom my co letos musíme čekat až do srpna se zatím potěšili aspoň na fotkách.

A nyní se chutě zapoj do pracovního procesu…..

loko
    Člen
    (47 odpovědí)

Zdravím všechny na Hitru náke info z kempu GREFSNESVAGEN jak to tam jde?Dik Loko

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Venas:díky za info,my vyrážíme za 2 dny.Potěšil jsi mě s těma halíkama,snad se nám taky poštěstí.Pokud tam půjde wifi,tak budu podávat info.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 1,457)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...