Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 22°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

už jsou i tu...:-D

..no tyhle tu jsou pořád..:-P

....17,5kg je pěkná placka..

..po těch letech co jsem tu kontrolovali odpoledne lodě ve Froyafjordu..velká mateřská proplouvala a malá lítala od lodě k lodi..ptali se na alkohol a kontrolovali záchranné pomůcky( vesty, plovoučáky)..tak bacha!!!

To je dobrá informace Honzo, díky:-P

to Honza Dufek

Díky za info. ;-);-);-);-);-);-)

To honza dufek:Honzo, gratulace, ten mník je nádhernej a pošťačku vyhlížím. Odjezd mám za 13.

[citace]honza dufek napsal: ...super počasí podvečer vytáhlo na ryby i mně...jak jinak než Hallarevet...bez pár deka čtrnáctka.. (foceno už skoro za tmy tak je to mázlý, holt no..)[/citace]

Ahoj, krásná ryba - gratuluju. Co mu chutnalo? :-)

Zdravím chtěl bych se zeptat o nějakých informacích z ostrova garten máme to za 6 dni tak jestli jdou ryby a tak...diky

...ahoj zeptej se Karolka Ileše z Rybarčiny.sk zkus si ho najít tu anebo na fb...

[citace]honza dufek napsal:

...ahoj zeptej se Karolka Ileše z Rybarčiny.sk zkus si ho najít tu anebo na fb...[/citace]

Děkuju zkusím ho najít

už "jen" za 9 hodin

To honza dufek: Tak už mám balíček a děkuji. Nyní za 8 dní odjezd a za 10 dní na vodě a už je koupu. Už dorazili polaci? Co jde nyní? Díky a měj se. Kulik

Tak Vážení to není nikdo na Dolmoy a nebo Dolmunsetu ? Máme to za 7 a tak prahneme po jakékoliv informaci z místa činu. Díky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.