Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Vše zařizuje Honza Pecina viz. výše. Znak by měl být vyšívaní a další potisk - bez záruky. Cenu by mě měl sdělit dnes. Já to jen na požádání Honzy zveřejnil. Do dneška dostal již nějaké objednávky a to proto, aby se to stihlo co nejdříve. Měl by je vzít na pokec dne 15.5. k Hrochovi. On je nepsavec a proto to píši já. Co přišlo tak jsem mu přeposlal. Mára s ním bude hovořit. Já trikům nerozumím a jen jsem si jedno objednal.

Tak žádné informace z těchto lokalit? Zajímá mě vše jaké druhy ryb jdou a na co a v jakých hloubkách.Mam to za 14.

To kulik : zaujíma ma to tak ako vás , aj keď som už tento rok asi mimo hry. Neni možné , aby sa pri tejto aktuálnej predpovedi počasia nechytali poriadne ryby. Ó , jak vám závidím...;-) ale prajem !

...pro Kulíka a kdo jede na Dolmoy/Hitra..ryby se chytají, klasika okolo Inttianu na přívlač dorši, na Tirevetu je moře kelerů 50-60cm, na Podkově dnes polak i několik kelerů cca 90cm..včera dokonce i němci trefili halíka, spíš tedy halík trefil je...na mníky se nejezdilo, neb je stále povětrno, do 7m/s ale zítra nás čeká 2max4m/s, tak si kluci rozpůjčovali ode mne elektriky že pojedeme mníkovat, snad mně ta změna počasí vytáhne z vyhřátého křesla taky na ryby....toť zatím tak,hezké fotky budou zase až jich nastřádám víc a udělám shrnutí dvou tří týdnů...

..ryby:-D:-D

To hoza dufek: Díky Honzo. Přeji klidnější moře a hodně ryb a už mám cestovní horečku. Jo a těším se na balíček.

..už vyhlížej pošťačku:-D

Honzo, za měsíc razím na Laukoyu, mohu ještě od Tebe obdržet nástrahy na sever? Máte něco v prodejně v Kolíně?

..jasně:-P...máme toho pro každého...:-D

Honzo nejake stranky kde se daji vybrat a objednat?

[citace]honza dufek napsal:

..jasně...máme toho pro každého...[/citace]Super barva!!!:-P Škoda že nejedu do Kolína.

...super počasí podvečer vytáhlo na ryby i mně...jak jinak než Hallarevet...bez pár deka čtrnáctka..:-P (foceno už skoro za tmy tak je to mázlý, holt no..)

[citace]honza dufek napsal:

...super počasí podvečer vytáhlo na ryby i mně...jak jinak než Hallarevet...bez pár deka čtrnáctka.. (foceno už skoro za tmy tak je to mázlý, holt no..)[/citace]

Čágo chlape, pěkná práce, gratulace ;-)

Hold kdo umí ten umí. Pěkný Honzo:-P

[citace]rostak napsal:

Honzo nejake stranky kde se daji vybrat a objednat?[/citace]

http://www.rybareninorsko.cz

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!