Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

• Toto téma obsahuje celkem 1,456 odpovědí. Do diskuze (96 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dosky a poslední změna proběhla před 10 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 1,457)
  • Autor
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Vše zařizuje Honza Pecina viz. výše. Znak by měl být vyšívaní a další potisk – bez záruky. Cenu by mě měl sdělit dnes. Já to jen na požádání Honzy zveřejnil. Do dneška dostal již nějaké objednávky a to proto, aby se to stihlo co nejdříve. Měl by je vzít na pokec dne 15.5. k Hrochovi. On je nepsavec a proto to píši já. Co přišlo tak jsem mu přeposlal. Mára s ním bude hovořit. Já trikům nerozumím a jen jsem si jedno objednal.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak žádné informace z těchto lokalit? Zajímá mě vše jaké druhy ryb jdou a na co a v jakých hloubkách.Mam to za 14.

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

To kulik : zaujíma ma to tak ako vás , aj keď som už tento rok asi mimo hry. Neni možné , aby sa pri tejto aktuálnej predpovedi počasia nechytali poriadne ryby. Ó , jak vám závidím…;-) ale prajem !

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…pro Kulíka a kdo jede na Dolmoy/Hitra..ryby se chytají, klasika okolo Inttianu na přívlač dorši, na Tirevetu je moře kelerů 50-60cm, na Podkově dnes polak i několik kelerů cca 90cm..včera dokonce i němci trefili halíka, spíš tedy halík trefil je…na mníky se nejezdilo, neb je stále povětrno, do 7m/s ale zítra nás čeká 2max4m/s, tak si kluci rozpůjčovali ode mne elektriky že pojedeme mníkovat, snad mně ta změna počasí vytáhne z vyhřátého křesla taky na ryby….toť zatím tak,hezké fotky budou zase až jich nastřádám víc a udělám shrnutí dvou tří týdnů…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..ryby:-D:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To hoza dufek: Díky Honzo. Přeji klidnější moře a hodně ryb a už mám cestovní horečku. Jo a těším se na balíček.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..už vyhlížej pošťačku:-D

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Honzo, za měsíc razím na Laukoyu, mohu ještě od Tebe obdržet nástrahy na sever? Máte něco v prodejně v Kolíně?

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..jasně:-P…máme toho pro každého…:-D

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Honzo nejake stranky kde se daji vybrat a objednat?

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

honza dufek napsal:

..jasně…máme toho pro každého…

Super barva!!!:-P Škoda že nejedu do Kolína.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…super počasí podvečer vytáhlo na ryby i mně…jak jinak než Hallarevet…bez pár deka čtrnáctka..:-P (foceno už skoro za tmy tak je to mázlý, holt no..)

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

honza dufek napsal:

…super počasí podvečer vytáhlo na ryby i mně…jak jinak než Hallarevet…bez pár deka čtrnáctka.. (foceno už skoro za tmy tak je to mázlý, holt no..)

Čágo chlape, pěkná práce, gratulace 😉

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Hold kdo umí ten umí. Pěkný Honzo:-P

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

rostak napsal:

Honzo nejake stranky kde se daji vybrat a objednat?

http://www.rybareninorsko.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 1,457)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...