Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

To bylo v hospodě, ale na vodě je to úúúúplně jinak. Máme to za 19 a mám zbaleno. Už jen jídlo a jedu. Máro a nezapomeň si plavky!!!!!:-D

Ahoj Hyse. Fakt sa im na plytčiny ešte nechcelo. Chytali sme ich ( teda až sme nejakého chytili) pred majákem Flesa pred hranou 35-72 m - na dne. Pravdepodobne tam bola o stupeň teplejšia voda. :-D Myslím že to je otázka času a vybehnú na kopce. Potvrdiť by to mohol cenda , mal doraziť do kempu 1.5. Včera asi pre vietor nechytali ale dnes im to už asi vyšlo. Tak možno už večer nejakého polaka uvidíme.

Jojo taky myslim ze uz se to blizi. Na melci vode do 30m jsou pro nas mnohem "dostupnejsi" Tak doufam ze Cenda to bude zkouset a da info. Ja budu davat reporty az po 28.5. doufám, ze bude o čom.

Myslel som si , že ideš s tou trestnou výpravou vyššie spomínaných pánov. :-D Myslím , že aj od nich budú chodiť hóóóódne zaujímavé príspevky.... 8-)

Jooo s nima se uvidim 15.5. na srazu u Hrocha a pokud to přežiju, tak pojedu cca o 400km vyse nad Dolmoy "proti proudu" mezi Vegu a Donnu - na Blomsoy..

[citace]kulik napsal: To bylo v hospodě, ale na vodě je to úúúúplně jinak. Máme to za 19 a mám zbaleno. Už jen jídlo a jedu. Máro a nezapomeň si plavky!!!!![/citace]

to kulik:v plavkách se u mola umí koupat každej,ale v teplejch hadrech, to je paráda...

Jo já to mám taky za 19...:-P

To Hyse.

Moc info už nenapíšu, protože zítra odjezd. Dneska jen pár obecných, ale za jednou vyjel krasavec v maskáči :-)halíček tak dobrých 130cm tak jsme se za ním podívali jak majestátně odklouzal do hlubin, no mám ho tady na příští rok :-D Ze třinácti dní nás počasí nepustilo 4x a jak jsem již psal, příště až v květnu to je na poláčky jistota.

Zdraví všechny Honza

Tak to vypadalo 20.4.na trojce a dneska ráno na Dolmoy taky pěkně sněžilo :-S

Dnes mě poslal Honza Pecina hotový návrh trika pro přívržence lovců na Hitře a okolí. Na návrhu spolupracoval Jakub Straka. Zájemci o zakoupení se mohou obracet na e-mail:pecj@volny.cz s uvedením velikosti a počtu do pondělí, kdy bude znát cenu. První hotová trika by mohla být již 15.5. na pokecu U Hrocha. Mimopražští si mohou domluvit předání při průjezdu Prahou na sever. Ještě tel. na Pecinu 603519168.

Omlouvám se nemohu tam dostat obrázek trika. Poslal mě to v pdf.

[citace]kim napsal:

Omlouvám se nemohu tam dostat obrázek trika. Poslal mě to v pdf. [/citace]

Kime,máš to v meilu ve formátu JPG,tak to zde šoupni...

Díky šroubkovi mohu trika ukázat.

[citace]kim napsal: Díky šroubkovi mohu trika ukázat.[/citace

Ta ryba je obecňačka a je tam nápis Norway Hirta. Dle sdělení Peciny je materiál kvalitní.

Tak Honzo, co se děje na Dolmoy? Dnes to mám sice ještě za 130 a za 11 mne čeká Soroya, ale nějaké informace by se hodily!

Kime, to bude vyšívané nebo tisk? Už víš cenu?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.