Hasvik, NO
temperature icon -4°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 0°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Ladik

Nevím proč by jsi tu neměl nic psát. Je vidět, že když není otevřená lahev, píšeš dobře a je to ke čtení. Přispívej svými poznatky. Ne každý musí to co ostatní můžou.

Honza dufek.

To je dost, že kry povolily. Sázej fotky. Jinak to nejde.

Přeji úspěšnou sezónu.

Trumfni Děda 145.

...že by halibutí rok??? Další.....10,5kg..:-D:-D:-D:-D

..a k tomu pár odpoledních tresek..:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to honza dufek:pěknej halík!A co polaci,už se objevují nebo jsou ještě na hloubkách?Máme to s Vláďou a spol. za 21.

Hoši, hoši. Pěkně se to rozjíždí. Jeden halík za druhým. Dobrý.

To Honza Dufek: Honzo, veká gratulace a díky za fotky. Mám to za 20, jedu s Márou a už mám zbaleno a nemůžu se dočkat. Budu se snažit za tebou zastavit na Dolmoy. Napiš až připlují Polaci. Jinak hodně úspěchů.

Konečně Kulikovi skončilo leháro v lázních a zapojil se do psaní. Ty polaci tam určitě na jeho partu čekají. Ostatně mu Mara pomůže. Já budu mít první zprávy z Hitry asi za 5 dní od kolegy, který tam v současné době loví.

To kulik : Poláci i Poláčky tam byli s nama a vychytali všecky malé rybky. ;-) Takže , vám už zostali len tie velké a určite aj polaky. Budem sledovať a držať palce.

Zdravím z Dolmoy, letos poprve jsem tu o něco dříve. Jezdíme už delší dobu až na konci dubna a na potvoru je to posunutý i s rybyma asi chladnější dobou. Kulíku, polaci tu jsou, ale hodně hluboko. Chytli jsme je také už minulý týden jako Dub, ale menší. Lov tohoto druhu nám není blízký, tak jsme honili obecňačky a halíky po hloubkách od 6 do 20 metrů. Nej treska na 13 metrech 98 cm a tři halibuty nej 95 viz. foto. Vše chytáno na zoomy a relaxy 9cm nej byla barva červená s černým hřbetem. Příští rok, ale jedeme až na začátku května, protože polak na vláčáku je to nej i když halíček je taky luxus 8-)

Zdravím také Kima a Husky19

Díky za zprávy Lipeňáku. ;-)

Přeji příjemný lov, pěkné úlovky a skvělé počasí.

Předpokládám, že WiFi běží a už se těším na skvělý podzim. Předpokládám, že si chytím trofejního mníka. :-D:-D:-D:-D

(Co na to Jenda Dufek????):-D:-D:-D:-D:-D

To dub: Rozumím a díky. Už se nemůžu dočkat. Jen ta společnost Mára, Zerp atd. mi dělá starosti. To víš stále na ně dohlížet je těžké.

To Lipenak: Díky za informace. Doufejme, že se voda oteplí a Polaci připlují do mělčích vod a bude o zábavu postaráno. Přeju hodně úspěchů.

[citace]kulik napsal: To dub: Rozumím a díky. Už se nemůžu dočkat. Jen ta společnost Mára, Zerp atd. mi dělá starosti. To víš stále na ně dohlížet je těžké.[/citace]

Už teď tě lituju, tahle partička je naprosto nezvladatelná a neuhlídatelná. :-D:-D:-D

To Lipenak. Honziku to jsem rad ze jsi se ozval a ze Vam to jde. Minule parte (Dub - Lubo) nevyslo moc pocasi i kdyz se stim prali statecne. No chtelo by to, aby polaci povyjeli na melci vodu, tak ti preju at se tak stane. Budu se tesit na dalsi info.

[citace]VenaS. napsal: kulik napsal: To dub: Rozumím a díky. Už se nemůžu dočkat. Jen ta společnost Mára, Zerp atd. mi dělá starosti. To víš stále na ně dohlížet je těžké.

Už teď tě lituju, tahle partička je naprosto nezvladatelná a neuhlídatelná. [/citace]

Jak jsem viděl kulika v hospodě s panáčkem v ruce stát na židli,tak myslím,že pozor budeme muset dávat na něj...:-D;-):-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....