Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Vse o Hitra a Dolmoy
- Toto téma obsahuje celkem 1,456 odpovědí. Do diskuze (96 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dosky a poslední změna proběhla před 10 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#60953 29.4.2013 v 12:38
No je vidět, že můj příspěvek “nakop”. Najednou je fotek, krása. To je dobře, že berou. A pěkný, velký.
#60984 29.4.2013 v 17:36honza dufek napsal: …dvacka na přívlač
A já si říkal, že ses ještě neozval, přišlo mi to trochu divný..:-D
A pak že nejdou….:-D:-D:-D
#61029 30.4.2013 v 5:15jindrich: Opravdu za pár, v sobotu jedeme. Letos je výhoda, že jede větší parta z Domažlicka, se kterou jsme byli již předloni. Autokar proto pro nás přijede až do Plzně a zase nás do Plzně doveze, takže houby zle.:-D:-D:-D
Jinak je to klasika, lítám jak hadr na koštěti každý den do večera, aby bylo vše zařízeno po dobu mé nepřítomnosti. Včera jsem dodělával guláš z divočáka, aby bylo co jíst. Věci mám naházené na jedné hromadě a nejsem schopen se dokopat k tomu to přebrat, protože všechno sebou táhnout nemohu. A tak podobně.
V sobotu odpoledne padnu s vyplazeným jazykem na sedačku v autokaru a 14 dní nechci slyšet o ničem jiném než o rybách.:-)
#61031 30.4.2013 v 6:08Venasi tak to tam řádně připrav nejprve pro Kulikovu partu, následně pro Honzu a spol. Nakonec přijedeme my – 14 norků. Já toho divočáka, aby se uvařil guláš musím nejdříve dohnat. Dobré je že na to nejsem sám.
#61037 30.4.2013 v 7:05Step napsal:
No je vidět, že můj příspěvek “nakop”. Najednou je fotek, krása. To je dobře, že berou. A pěkný, velký.
…až to zase bude zde o rybách a Norsku a né o tlačence, jitrnicích, guláších, chlastu a jak ojebat celníky tak to zase bude fajn a rád se podělím o fotky a rady když o ně někdo bude stát…
..včerejší metrovka na přívlač…)
#61038 30.4.2013 v 7:06kim napsal: Venasi tak to tam řádně připrav nejprve pro Kulikovu partu, následně pro Honzu a spol. Nakonec přijedeme my – 14 norků. Já toho divočáka, aby se uvařil guláš musím nejdříve dohnat. Dobré je že na to nejsem sám.
Františku, já vybrakoval mrazák. Kdybych měl spoléhat na to, že ho doženu v tuto dobu, tak budu hlady. Jsou to velmi náladové potvory a třeba na měsíc zmizí z dohledu. Případně příjde jem mamina s potomstvem, ale to je zase pěkné pokoukání, jak se ti pruhovaní prckové perou a honí.
#61039 30.4.2013 v 7:11Honza Dufek: Nekoukej nalevo, napravo, per sem fotky, ať nás pořádně nabudíš. Zima byla dlouhá, absťák gradoval do nebetyčných výšin, tak se nediv, že se tady probíralo všechno možné. Teď už by to mělo být jen a jen o rybách.:-D:-D:-D
#61045 30.4.2013 v 9:15Honzo, nedělej Zagorku. Když nikdo nic nehlásí, (i neúspěch nás zajímá a to ne, že by to člověk někomu přál), nikdo nepošle fotku tak se tu pak přetřásaj ptákoviny, to je z hladu po informacích, po rybách a norskej absťákách, to znáš, ne? Ať Vám sezona zase vyjde!
#61048 30.4.2013 v 9:51souhlasím Stepe, prý letos bude dobrá sezóna…placaté double 9 a 10kg z Dolmoy..
#61050 30.4.2013 v 10:42Z Hitry zatím žádné informace.:-(
#61053 30.4.2013 v 11:27honza dufek napsal:
Step napsal:
No je vidět, že můj příspěvek “nakop”. Najednou je fotek, krása. To je dobře, že berou. A pěkný, velký.
…až to zase bude zde o rybách a Norsku a né o tlačence, jitrnicích, guláších, chlastu a jak ojebat celníky tak to zase bude fajn a rád se podělím o fotky a rady když o ně někdo bude stát…
..včerejší metrovka na přívlač…)
Čau “Pražmene”
Kelera jsi chytil na “podkově”,nebo jinde?
Přejeme další úspěchy.
ps.čím zahušťuješ guláš?já nejraději cibulí.:-D:-D:-D
#61074 30.4.2013 v 18:00UZ tady nebudu nic psat ale jesli nekdo nema rad domaci zabijecku a jine vec ze pane Dufek tak uz neni co ridt,mimo jen jednou jsem byl s vasi cestoukoukou a stacilo mne to.Tak nrodsuzujte vse co vam nehraje do karet.
Prosim admina at smazne moje prispebky a na black list IP Dik
#61081 30.4.2013 v 19:18..není lepší jet na mníky? 😀
#61082 30.4.2013 v 19:26honza dufek napsal:
..není lepší jet na mníky? [/citace To je lepší relax:-D
#61093 30.4.2013 v 20:49Tak si myslím, že škádlení ohledně zabíjačky kontra lovu ryb jsou žabomyšími půtkami. Je naprosto zřejmé, že si s sebou do Norska rádi něco z české kuchyně vezmeme. Mám takový pocit že to k lovu patří, Kdybych měl zveřejnit fotky např. z posezení po myslivecké naháňce a pod. někomu by se to také nelíbilo. Osobně mě nijak neznervozňuje to, že jsou zde fota o umu v gastronomii některých norků. Na srazech je to nepochybně naprosto nezbytné mít dobrý základ pro další vývoj. Jen Já jsem to v Praze přehnal, ale co s tím udělám nic – je to historie. Hlavně že je na co vzpomínat. Je to jako s TV nemusím se na to dívat. Na druhou stranu mě potěší fota s úlovky. Jsme tu (rozuměj na světě) jako na pouti a proč se vadit ohledně toho co kdo zveřejní, pokud s tím někoho neponižují nebo neurážím.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Vse o Hitra a Dolmoy