Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

No je vidět, že můj příspěvek "nakop". Najednou je fotek, krása. To je dobře, že berou. A pěkný, velký.

[citace]honza dufek napsal: ...dvacka na přívlač[/citace]

A já si říkal, že ses ještě neozval, přišlo mi to trochu divný..:-D

A pak že nejdou....:-D:-D:-D

jindrich: Opravdu za pár, v sobotu jedeme. Letos je výhoda, že jede větší parta z Domažlicka, se kterou jsme byli již předloni. Autokar proto pro nás přijede až do Plzně a zase nás do Plzně doveze, takže houby zle.:-D:-D:-D

Jinak je to klasika, lítám jak hadr na koštěti každý den do večera, aby bylo vše zařízeno po dobu mé nepřítomnosti. Včera jsem dodělával guláš z divočáka, aby bylo co jíst. Věci mám naházené na jedné hromadě a nejsem schopen se dokopat k tomu to přebrat, protože všechno sebou táhnout nemohu. A tak podobně.

V sobotu odpoledne padnu s vyplazeným jazykem na sedačku v autokaru a 14 dní nechci slyšet o ničem jiném než o rybách.:-)

Venasi tak to tam řádně připrav nejprve pro Kulikovu partu, následně pro Honzu a spol. Nakonec přijedeme my - 14 norků. Já toho divočáka, aby se uvařil guláš musím nejdříve dohnat. Dobré je že na to nejsem sám.

[citace]Step napsal:

No je vidět, že můj příspěvek "nakop". Najednou je fotek, krása. To je dobře, že berou. A pěkný, velký.[/citace]

...až to zase bude zde o rybách a Norsku a né o tlačence, jitrnicích, guláších, chlastu a jak ojebat celníky tak to zase bude fajn a rád se podělím o fotky a rady když o ně někdo bude stát...

..včerejší metrovka na přívlač...)

[citace]kim napsal: Venasi tak to tam řádně připrav nejprve pro Kulikovu partu, následně pro Honzu a spol. Nakonec přijedeme my - 14 norků. Já toho divočáka, aby se uvařil guláš musím nejdříve dohnat. Dobré je že na to nejsem sám. [/citace]

Františku, já vybrakoval mrazák. Kdybych měl spoléhat na to, že ho doženu v tuto dobu, tak budu hlady. Jsou to velmi náladové potvory a třeba na měsíc zmizí z dohledu. Případně příjde jem mamina s potomstvem, ale to je zase pěkné pokoukání, jak se ti pruhovaní prckové perou a honí.

Honza Dufek: Nekoukej nalevo, napravo, per sem fotky, ať nás pořádně nabudíš. Zima byla dlouhá, absťák gradoval do nebetyčných výšin, tak se nediv, že se tady probíralo všechno možné. Teď už by to mělo být jen a jen o rybách.:-D:-D:-D

Honzo, nedělej Zagorku. Když nikdo nic nehlásí, (i neúspěch nás zajímá a to ne, že by to člověk někomu přál), nikdo nepošle fotku tak se tu pak přetřásaj ptákoviny, to je z hladu po informacích, po rybách a norskej absťákách, to znáš, ne? Ať Vám sezona zase vyjde!

souhlasím Stepe, prý letos bude dobrá sezóna...placaté double 9 a 10kg z Dolmoy..

Z Hitry zatím žádné informace.:-(

[citace]honza dufek napsal:

Step napsal:

No je vidět, že můj příspěvek "nakop". Najednou je fotek, krása. To je dobře, že berou. A pěkný, velký.

...až to zase bude zde o rybách a Norsku a né o tlačence, jitrnicích, guláších, chlastu a jak ojebat celníky tak to zase bude fajn a rád se podělím o fotky a rady když o ně někdo bude stát...

..včerejší metrovka na přívlač...)[/citace]

Čau "Pražmene"

Kelera jsi chytil na "podkově",nebo jinde?

Přejeme další úspěchy.

ps.čím zahušťuješ guláš?já nejraději cibulí.:-D:-D:-D

UZ tady nebudu nic psat ale jesli nekdo nema rad domaci zabijecku a jine vec ze pane Dufek tak uz neni co ridt,mimo jen jednou jsem byl s vasi cestoukoukou a stacilo mne to.Tak nrodsuzujte vse co vam nehraje do karet.

Prosim admina at smazne moje prispebky a na black list IP Dik

..není lepší jet na mníky? :-D

[citace]honza dufek napsal:

..není lepší jet na mníky? [/citace To je lepší relax:-D

Tak si myslím, že škádlení ohledně zabíjačky kontra lovu ryb jsou žabomyšími půtkami. Je naprosto zřejmé, že si s sebou do Norska rádi něco z české kuchyně vezmeme. Mám takový pocit že to k lovu patří, Kdybych měl zveřejnit fotky např. z posezení po myslivecké naháňce a pod. někomu by se to také nelíbilo. Osobně mě nijak neznervozňuje to, že jsou zde fota o umu v gastronomii některých norků. Na srazech je to nepochybně naprosto nezbytné mít dobrý základ pro další vývoj. Jen Já jsem to v Praze přehnal, ale co s tím udělám nic - je to historie. Hlavně že je na co vzpomínat. Je to jako s TV nemusím se na to dívat. Na druhou stranu mě potěší fota s úlovky. Jsme tu (rozuměj na světě) jako na pouti a proč se vadit ohledně toho co kdo zveřejní, pokud s tím někoho neponižují nebo neurážím.

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.