Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 21°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Vse o Hitra a Dolmoy

« Předchozí 1 … 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 … 98 Další »
kulik
11.12.2012 ID: 525029

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

0
Odpovědět
Step
29.04.2013 ID: 1060953

No je vidět, že můj příspěvek "nakop". Najednou je fotek, krása. To je dobře, že berou. A pěkný, velký.

0

Odpovědět

Kliknis
29.04.2013 ID: 1060984

[citace]honza dufek napsal: ...dvacka na přívlač[/citace]

A já si říkal, že ses ještě neozval, přišlo mi to trochu divný..:-D

A pak že nejdou....:-D:-D:-D

0

Odpovědět

Václav Sochor
30.04.2013 ID: 1061029

jindrich: Opravdu za pár, v sobotu jedeme. Letos je výhoda, že jede větší parta z Domažlicka, se kterou jsme byli již předloni. Autokar proto pro nás přijede až do Plzně a zase nás do Plzně doveze, takže houby zle.:-D:-D:-D

Jinak je to klasika, lítám jak hadr na koštěti každý den do večera, aby bylo vše zařízeno po dobu mé nepřítomnosti. Včera jsem dodělával guláš z divočáka, aby bylo co jíst. Věci mám naházené na jedné hromadě a nejsem schopen se dokopat k tomu to přebrat, protože všechno sebou táhnout nemohu. A tak podobně.

V sobotu odpoledne padnu s vyplazeným jazykem na sedačku v autokaru a 14 dní nechci slyšet o ničem jiném než o rybách.:-)

0

Odpovědět

kim
30.04.2013 ID: 1061031

Venasi tak to tam řádně připrav nejprve pro Kulikovu partu, následně pro Honzu a spol. Nakonec přijedeme my - 14 norků. Já toho divočáka, aby se uvařil guláš musím nejdříve dohnat. Dobré je že na to nejsem sám.

0

Odpovědět

honza dufek
30.04.2013 ID: 1061037

[citace]Step napsal:

No je vidět, že můj příspěvek "nakop". Najednou je fotek, krása. To je dobře, že berou. A pěkný, velký.[/citace]

...až to zase bude zde o rybách a Norsku a né o tlačence, jitrnicích, guláších, chlastu a jak ojebat celníky tak to zase bude fajn a rád se podělím o fotky a rady když o ně někdo bude stát...

..včerejší metrovka na přívlač...)

0

Odpovědět

Václav Sochor
30.04.2013 ID: 1061038

[citace]kim napsal: Venasi tak to tam řádně připrav nejprve pro Kulikovu partu, následně pro Honzu a spol. Nakonec přijedeme my - 14 norků. Já toho divočáka, aby se uvařil guláš musím nejdříve dohnat. Dobré je že na to nejsem sám. [/citace]

Františku, já vybrakoval mrazák. Kdybych měl spoléhat na to, že ho doženu v tuto dobu, tak budu hlady. Jsou to velmi náladové potvory a třeba na měsíc zmizí z dohledu. Případně příjde jem mamina s potomstvem, ale to je zase pěkné pokoukání, jak se ti pruhovaní prckové perou a honí.

0

Odpovědět

Václav Sochor
30.04.2013 ID: 1061039

Honza Dufek: Nekoukej nalevo, napravo, per sem fotky, ať nás pořádně nabudíš. Zima byla dlouhá, absťák gradoval do nebetyčných výšin, tak se nediv, že se tady probíralo všechno možné. Teď už by to mělo být jen a jen o rybách.:-D:-D:-D

0

Odpovědět

Step
30.04.2013 ID: 1061045

Honzo, nedělej Zagorku. Když nikdo nic nehlásí, (i neúspěch nás zajímá a to ne, že by to člověk někomu přál), nikdo nepošle fotku tak se tu pak přetřásaj ptákoviny, to je z hladu po informacích, po rybách a norskej absťákách, to znáš, ne? Ať Vám sezona zase vyjde!

0

Odpovědět

honza dufek
30.04.2013 ID: 1061048

souhlasím Stepe, prý letos bude dobrá sezóna...placaté double 9 a 10kg z Dolmoy..

0

Odpovědět

Červený Jndřich
30.04.2013 ID: 1061050

Z Hitry zatím žádné informace.:-(

0

Odpovědět

Miloš Provazník
30.04.2013 ID: 1061053

[citace]honza dufek napsal:

Step napsal:

No je vidět, že můj příspěvek "nakop". Najednou je fotek, krása. To je dobře, že berou. A pěkný, velký.

...až to zase bude zde o rybách a Norsku a né o tlačence, jitrnicích, guláších, chlastu a jak ojebat celníky tak to zase bude fajn a rád se podělím o fotky a rady když o ně někdo bude stát...

..včerejší metrovka na přívlač...)[/citace]

Čau "Pražmene"

Kelera jsi chytil na "podkově",nebo jinde?

Přejeme další úspěchy.

ps.čím zahušťuješ guláš?já nejraději cibulí.:-D:-D:-D

0

Odpovědět

Ladik
30.04.2013 ID: 1061074

UZ tady nebudu nic psat ale jesli nekdo nema rad domaci zabijecku a jine vec ze pane Dufek tak uz neni co ridt,mimo jen jednou jsem byl s vasi cestoukoukou a stacilo mne to.Tak nrodsuzujte vse co vam nehraje do karet.

Prosim admina at smazne moje prispebky a na black list IP Dik

0

Odpovědět

honza dufek
30.04.2013 ID: 1061081

..není lepší jet na mníky? :-D

0

Odpovědět

Zdendek
30.04.2013 ID: 1061082

[citace]honza dufek napsal:

..není lepší jet na mníky? [/citace To je lepší relax:-D

0

Odpovědět

kim
30.04.2013 ID: 1061093

Tak si myslím, že škádlení ohledně zabíjačky kontra lovu ryb jsou žabomyšími půtkami. Je naprosto zřejmé, že si s sebou do Norska rádi něco z české kuchyně vezmeme. Mám takový pocit že to k lovu patří, Kdybych měl zveřejnit fotky např. z posezení po myslivecké naháňce a pod. někomu by se to také nelíbilo. Osobně mě nijak neznervozňuje to, že jsou zde fota o umu v gastronomii některých norků. Na srazech je to nepochybně naprosto nezbytné mít dobrý základ pro další vývoj. Jen Já jsem to v Praze přehnal, ale co s tím udělám nic - je to historie. Hlavně že je na co vzpomínat. Je to jako s TV nemusím se na to dívat. Na druhou stranu mě potěší fota s úlovky. Jsme tu (rozuměj na světě) jako na pouti a proč se vadit ohledně toho co kdo zveřejní, pokud s tím někoho neponižují nebo neurážím.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 … 98 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.