Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

to kulik:ryby tam začnou brát až 24.5.jak dorazíme.Pomalu začínám balit.

To mara: Jistě, ale až po poledni. Já mám zbaleno již dávno, ale stále něco dobaluji. Takže už jen jídlo a můžu razit.

to mara45: TO NEEEEEEEEEEEEEEEEE, musí brát už od 15.5.

[citace]Peeta napsal: to mara45: TO NEEEEEEEEEEEEEEEEE, musí brát už od 15.5.[/citace]

Koukal jsem na počasí, tak si to pěkné zrovna přivezete sebou. My odjíždíme z Hitry 15.5. a to zrovna nastupuje slunečno a skoro bez větru. Když nebudou brát, tak se alespoň opálíte.

:-D:-D:-D

[citace]dub napsal: To kulik : S rybama fakt žádná sláva. Aby mi vúbec manželka verila , že sem byl v Norsku , musel sem ryby dokúpit v norskej fabrice. Ale co , ked neni treska budú muset stačit i lososy. Voda studená , takže vláčka nefungovala vúbec. Miestne ryby neboli pri chuti , asi 90% podseknutých. Cestou domov som hovoril , že sa tam už nevrátim , ale už teraz mám všetko pripravené tak , že by som mohol doplniť nejakú partiu. Stačí už len súhlas manželky a to nebude také jednoduché ... Takže všetkým co tam valíte p. kuliku , kim, mára , zerp a další prajem hoooooodne zdaru. Luboš.[/citace]Prosímtě co jsi platil za lososa?

[citace]VenaS. napsal: Peeta napsal: to mara45: TO NEEEEEEEEEEEEEEEEE, musí brát už od 15.5.

Koukal jsem na počasí, tak si to pěkné zrovna přivezete sebou. My odjíždíme z Hitry 15.5. a to zrovna nastupuje slunečno a skoro bez větru. Když nebudou brát, tak se alespoň opálíte. [/citace]Ty už to máš Véno za pár viď;-)

[citace]Step napsal:

Loni Dolmoy slavila úspěch a že by letos propadák? I to se může stát.

To už jsem taky zažil.[/citace]

..neřekl bych,chytají se halíci a pěkné tresky, nej zatím 125cm/20kg..mníci..na polaky čekáme, voda má 4,5.. Rybám zdar!!!( fotky jsou letošní..žádné z 2005, 2007...):-D:-D:-D:-D

18kg mník..

..z jara..

...dvacka na přívlač

17,5kg..

tramtadááá...více příště..:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.