Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

U nás podobná situácia ako na B. Wahl. Jediný rozdiel- ako jedni z mála šialencov vyrážame každý den 2-3 hodinky na vodu. Ryby sa v tomto počasí nedaju nájsť , si rád že si niekde zastrčený. Výsledok je taký , že z lode rovno na barak - žiadna filetáren.:-D Limit rýb sme si museli zabezpečiť v nedalekej fabrike na sprac. lososov. Darí sa len Poliakom - mastia z mola kelerky a beru už aj 20 cm klacky. My ešte vybehneme podvečer , zajtra celý den a pakes domov. Ktorých vás to ešte len čaká , prajem normálne počasie. Zdar.

To Dub - Lubo, v noci by to melo polevit takze rano by se to snad dalo, pokud nebude more moc rozjety. Tak doufam ze zde uvidim jeste par slusnych polaku. Drzim vam palce.

Ahoj Hyse. S tyma polakama to bola bola náhoda jak Brno. 5 pekných klackov a KONEC. Nikdo pred tým ani potom. Vláčka je uplne mimo , vjetší ryba je 70m a níž. Leng , dorška a finito. 2-3 kusy za den. Dík a ešte sa ovem . Až pred chvílou som si všimol , že máš fajn trika. Možno by mi prinieslo šťastie .;-) zdar. Komu som neodpísal - sor. Prevažne neistý prstoklad .;-)

Poliaci filetuju taketo:

Mi to už máme pripravené . Ešte že tam máme kamošku...

Boli sme včera večer - nič čo by stálo za reč.

Dnes doobeda 4 asi 2 kilové doršky :-( Ešte skusíme poobede do večera a bude po srande. Takže hodnotenie tohoročnej akcie nebude lichotivé...

Ešte pre husky 19 - na oživenie spomienok ...

[citace]dub napsal:

Ešte pre husky 19 - na oživenie spomienok ...[/citace]

Děkuji za oživení vzpomínek. I ta malá Halvarova kancelář je vidět. :-D

Tak ja už som tiež doma. Ráno o 6 - tej sme vyrazili z Dolmsundet , kamoš nás hodil do Gardermoen na letisko a pred 20 - tou hodinou sme pristáli v Bratislave. Cca 14 hodín. Škoda že to aj s rybačkou nešlo tak hladko...;-)

To dub: Takže Vás vítáme doma, ale jak vidno žádná sláva co se ryb týče.

Má ještě někdo jiný informace z této lokality jedeme tam za 23. Zájímá nás co za druhy ryb jsou najeté a v jakých hloubkách. Díky za informace.

To kulik : S rybama fakt žádná sláva. Aby mi vúbec manželka verila , že sem byl v Norsku , musel sem ryby dokúpit v norskej fabrice. Ale co , ked neni treska budú muset stačit i lososy. :-D Voda studená , takže vláčka nefungovala vúbec. Miestne ryby neboli pri chuti , asi 90% podseknutých. Cestou domov som hovoril , že sa tam už nevrátim , ale už teraz mám všetko pripravené tak , že by som mohol doplniť nejakú partiu. Stačí už len súhlas manželky a to nebude také jednoduché ...:-( Takže všetkým co tam valíte p. kuliku , kim, mára , zerp a další prajem hoooooodne zdaru. Luboš.

Luboši, děkujeme a přejeme hodně trpělivosti a úspěch při přemlouvání manželky.

;-)

Loni Dolmoy slavila úspěch a že by letos propadák? I to se může stát.

To už jsem taky zažil.:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.