Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

to dub:pěkní polaci,za měsíc jsme tam,tak nám je nevychytejte.Kde jste je nalupali?

Krasni polaci. Tyhle urcite podseknuty nebyli. Jsou pod 30m nebo nad. Odhaduji privlac. Zdravim Luba a ostatni z party. Za 32 uz je chci tahat taky snad budou najety i 400km nad Hitrou.

[citace]dub napsal: TAK. Sme tu už dva dni a už máme 6 rýb. Foto nemám - ani jedna za to nestála. Podotýkam , že ani jedna ryba nezožrala nástrahu - všetky podseknuté .... Keby sa ničo zmenilo - dám vedieť. Takže asi tak. [/citace]

Ahoj, měli jsme předloni v dubnu stejný problém. Ryb na echolotu dost, ale sežrat to žádná nechtěla. Občas něco podseknuto. Tak jsme udělali změnu - změnšili jsme velikost nástrah - maximálně 100g pilker nebo i menší (klidně tmavší barva) a další návazce pryč. Maximálně malé sleďové.

A ryby začaly žrát. Nebylo výjimkou, že sleďový návazec vzala treska 60cm+

to hyse : zdar , polačky - dole pilkr - bočný uvaz- místo papriky G -tail black tutovka :-D

To sokolik : sme kousek pod Honzíkem - Dolmsundet.

To erg : kemp je plný Poliakov a oni používaju malí pilk a hodne strašidélek. Chytaju a beru doršky 30 cm....hruza ...

Pěkný ryby. Jen tak dál..

[citace]dub napsal:

To erg : kemp je plný Poliakov a oni používaju malí pilk a hodne strašidélek. Chytaju a beru doršky 30 cm....hruza ...[/citace]

To jsem zažil na Hallarevetu s Němci. Viděli jak jsem vytáhl mníka 127 cm a hned jsem je měl za zadkem. Všechny nás zamotali, protože měli lehké nástrahy a vlekly je 50 metrů za lodí. Když jsme se vymotávali, viděl jsem co mají v lodi za úlovky. Přesně jak píšeš. Obecňačky 30 cm patřily k těm větším. :-E:-E:-S:-S:-S

[citace]dub napsal:

to hyse : zdar , polačky - dole pilkr - bočný uvaz- místo papriky G -tail black tutovka [/citace]

Tak to jsem jeste nezkousel, chytame je vzdy do max 30m, ale mozna me okolnosti donuti to na Blomsoy vyzkouset. Takze jsou jeste asi hluboko vid. Preji zlepseni pocasi nekdy jim to taky ustreli.

[citace]dub napsal:

to hyse : zdar , polačky - dole pilkr - bočný uvaz- místo papriky G -tail black tutovka [/citace]

Nešlo by to nafotit polaci mi moc nejdou. Petr

[citace]petras napsal:

dub napsal:

to hyse : zdar , polačky - dole pilkr - bočný uvaz- místo papriky G -tail black tutovka

Nešlo by to nafotit polaci mi moc nejdou. Petr[/citace]

Predpokladam, ze pilkr tam ma v tomto pripade jako zatez a na bocnim navazci napichnuty na jednohaku G-tail v cerne barve a ani stim moc "necvici". Jinak tusim ze Sim clanek o polacich pripravuje...;-);-)

Foto zatial nebude , už druhý den lietaju čajky na spátečku...:-(

Foto len takéto

tu bývame...

len vitamíny...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!