Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Pro kim a kulik : Prajem vydarený ušatý večer. Dolmsundet moc nepoznám - bol som tam minulý rok prvýkrát. Všetko sme pochytali okolo tyčí pri Nordklakken,Medklakken a Sorklakken. Z kempu doprava a smer Inntian. Trochu vám závidím fleky , kde ste niektoré zábery nezvládali. Také mám rád. ;-) Ešte raz - pekný večer vyznávačom slonieho ucha.

To Dub: Díky za přání. Někteří z posezení odešli brzy, neboť šli sportovat k obrazovkám TV. Někteří sebrali volně ležící brýle a odešli, někteří vydrželi déle. Jinak to byl opět hezký podvečer a večer, na který se všichni, posuzuji dle sebe,těšíme a krátíme si tak čas do vytoženého odjezdu a vyzvídáme nové finty, taktyky a pod.

Apropó, i já jsem chtěl od Vás vyzvědět Vaše novinky na tento rok, ale nikomu se nechce se svěřit, škoda.

[citace]kulik napsal:

To Dub: Díky za přání. Někteří z posezení odešli brzy, neboť šli sportovat k obrazovkám TV. Někteří sebrali volně ležící brýle a odešli, někteří vydrželi déle. Jinak to byl opět hezký podvečer a večer, na který se všichni, posuzuji dle sebe,těšíme a krátíme si tak čas do vytoženého odjezdu a vyzvídáme nové finty, taktyky a pod.

Apropó, i já jsem chtěl od Vás vyzvědět Vaše novinky na tento rok, ale nikomu se nechce se svěřit, škoda.[/citace]

Nechci se nikoho zastávat, ale myslím si, že nikdo z nás u stolu by ty brýle nevzal. Zkoušel si zavolat do hospody, jestli je někdo neodevzdal obluze? Pak už zbývají jen ti co byli po nás.

To Hokynár: Klid, brýle vzal do úschovy Mara, aby se nestratili, neboť jsme nezodpovědní a někdo na nás musí dohížet.

Přidávám citaci z jiného vlákna:

mara45 napsal:

to Hoop.jojo,minule tam nechal brýle Hrůša a teď Kim.Nějak se mi doma hromadí...

To mi teda Maro vysvetli - sel jsi domu prvni a mas doma zapomenuty brejle ???

[citace]kulik napsal:

To Hokynár: Klid, brýle vzal do úschovy Mara, aby se nestratili, neboť jsme nezodpovědní a někdo na nás musí dohížet.

Přidávám citaci z jiného vlákna:

mara45 napsal:

to Hoop.jojo,minule tam nechal brýle Hrůša a teď Kim.Nějak se mi doma hromadí...

Tak to je fajn. Já jsem tam byl s Jiřanem skoro až do konce a brýlí jsem si nevšiml. Proto jsem tak reagoval.

To mi teda Maro vysvetli - sel jsi domu prvni a mas doma zapomenuty brejle ???

[/citace]

to Kulik:budu si otevírat obchůdek s brýlemi,tak se stav...:-D:-D:-D

To Mara: Mám dlouhé ruce a tak vydrž, ještě to chvíli potrvá, ale pak se stavím a rád využiji Tvé ochoty. 8-)

To - kulik. Zdravím , ozvem sa vám zajtra. Letím do Brna kúpiť manželke k mdž vážený turecký med a možno si tam vyberem niečo aj ja.(veletrh);-):-):-D

Za 60.Jupíííííííííííííííí.:-D

Kamoš by mal v tomto čase doraziť do Dolmsundet . Zaťial mám len správu , že vo všetkých chatkách je zamrznutá voda... Dúfam ,že ďalšie správy už budú len lepšie .

To dub: Tak to je nemilé a snad se to počasí umoudří rychle aspoň v tom Norsku. Jinak si snad přibalím brusle a sněžnice. To je hrozný co dělá to globální oteplování.Mám to za 55.

To kulik : na dnes počasí fajn . Zajtra sa má rozfúkať (6-9) Takže uvidíme. Keď budú mať pripojenie , dám vedieť jaké ryby sú nasadené . Ja za 24.....

Včera v Dolmsundet kelery aj cez meter , dnes ich nenašli , nachytali doršky do metra . Včera Litevci halíka - neviem akého .( Po telefonáte s kamošom . )

To: Honza Dufek

Honzo, fotky máš krásný, ale chtěli bysme vědět i něco o rybách. Jedeme za 11 dní. Sokolíci

Ahoj sokolíku . Nemáš nejaké info ???

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.