Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

• Toto téma obsahuje celkem 1,456 odpovědí. Do diskuze (96 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dosky a poslední změna proběhla před 10 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 1,457)
  • Autor
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Pánové, já to mám na Dolmoyu za 192. :-?:-?:-? Jedu až 14.9., ale za 73 na SOROYU už je blízko!! Keleři na podkově už nebudou, ale čekám zase štikozubce, které jsme si zachytali loni na podzim přímo báječně!! Tak nám tam kluci něco nechte. Jinak::-E:-E:-E 😀

Hokynar
    Účastník
    (81 odpovědí)

zdendek napsal:

Trocha nostalgie, tenhle pohled znám a podobná fota mám taky, ale to už je pryč a Smola má taky svoje kouzlo.

Hokynar
    Účastník
    (81 odpovědí)
    Hokynar
    Účastník
    (81 odpovědí)

Asi jsem lama, ale nejde mi k tomu vložit text, tak se omlouvám za ten nepořádek v lodi.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Milane, ty nejsi lama, ale vůl, protože si zveřejnil loď č.7 a ne loď č.5:-D:-D:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Ale nám to vůbec nevadí. Číslo jako číslo. Hlavní jsou ryby!! ;-);-);-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Notak pánové! Zaprvé, všem přeji co nejvic zážitků a trofejní ryby a to kdykoliv tam bude. Ryb bude hodně, letos se bude dosazovat průběžně, neboť se vylovuje ten velký chovný rybník. Zadruhé, nikomu se nechce přiznat a svěřit se s novými, tajnými plány co a jak udělá, aby byl nejlepší?

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Hokynár: Tak k tomuto snímku nemám co dodat. A to ani tak, nebo jinak, je to jen na každém jedinci.

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

husky19 napsal: Pánové, já to mám na Dolmoyu za 192. Jedu až 14.9., ale za 73 na SOROYU už je blízko!! Keleři na podkově už nebudou, ale čekám zase štikozubce, které jsme si zachytali loni na podzim přímo báječně!! Tak nám tam kluci něco nechte. Jinak:

No právě. My byli loni koncem srpna na Titranu. Na Dolmoy a naproti ní u Froyi třískali štikozubce ve velkém. Přijel se k nám podívat Honza Dufek a potvrdil to. U nás se za celý turnus nechytil ani jeden. Nechápali jsme to, vždyť to zase není po vodě tak daleko. I když se chytalo na maso, mníci a brosmy, tak prostě nezabral ani jeden. 😕

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

VenaS. napsal:

husky19 napsal: Pánové, já to mám na Dolmoyu za 192. Jedu až 14.9., ale za 73 na SOROYU už je blízko!! Keleři na podkově už nebudou, ale čekám zase štikozubce, které jsme si zachytali loni na podzim přímo báječně!! Tak nám tam kluci něco nechte. Jinak:

No právě. My byli loni koncem srpna na Titranu. Na Dolmoy a naproti ní u Froyi třískali štikozubce ve velkém. Přijel se k nám podívat Honza Dufek a potvrdil to. U nás se za celý turnus nechytil ani jeden. Nechápali jsme to, vždyť to zase není po vodě tak daleko. I když se chytalo na maso, mníci a brosmy, tak prostě nezabral ani jeden.

Naprosto tomu věřím. My na ně jezdili cca 14 km za ostrov Inntian na jedno místo. Sice velké a rozlehlé, ale jinde jsme je také netrefili. Tam si je nachytal každý kdo přijel. Letos jedeme na stejné místo, tak tam snad budou zase. S rychlou lodí je to cestování na chviličku.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

kulik napsal: To Hokynár: Tak k tomuto snímku nemám co dodat. A to ani tak, nebo jinak, je to jen na každém jedinci.

Ahoj ještě jsi mi nenapsal kam přesně jedete.Že na Hitru s Edenem vim ale kam?Možná bych za vámi doplul na pokec nebo společný rybolov.:-)

Hokynar
    Účastník
    (81 odpovědí)

Jiran napsal:

Milane, ty nejsi lama, ale vůl, protože si zveřejnil loď č.7 a ne loď č.5

Původně jsem tam chtěl napsat “nepořádek v lodi Orca teamu”, ale nepochopil jsem, že nejprve musím napsat text a pak vložit foto. Příětě už to klapne.Cizím peřím bych se nechlubil. Tak jednu naši.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Jindrich: Jedu na Hitru a kemp se jmenuje “Dolmsundet!, ale nevím zda je to správně napsané. Budu zde od 24.5.2013 do 10.6.2013. Ty jedeš kam a kdy?

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

kulik napsal: To Jindrich: Jedu na Hitru a kemp se jmenuje “Dolmsundet!, ale nevím zda je to správně napsané. Budu zde od 24.5.2013 do 10.6.2013. Ty jedeš kam a kdy?

Ahoj budu od 26.5 v Grevsnesvagenu je to kousek od Kvenvaeru.:-)

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Jazdí do Dolmsundet ešte niekto okrem p. ,,Kulika” ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 1,457)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...