Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

[citace]kim napsal:

Souhlasím s Mifakem, že se jedná o polaky. Znak velké oči a křivá boční čára o zbarvení a tvaru těla ani nemluvě. [/citace]

Souhlasím to se snad nedá ani zaměnit za jinou rybu.;-);-)

Domnívám se, že "mikulčák" nerozporuje polaka, ale je mu divné, že jsou tyhle ryby při chuti v tuhle dobu......

to gruvearbeider-přesně tak sem to myslel:-D

tak každá ryba žere i v zimě,je možné že je chytli na větších hloubkách...

Už je to veselejší, neboť to mám za 79 dní na HITRU s EDENem a na dvojtý pobyt. Tak jaké novinky v nástrahách, návazcích, metodách vedení nástrah, taktikách lovu, upřednostňování "nočního" lovu před denním a naopak, v jakých hloubkách a místech, přívlač nebo pilkrování, jaká cílená ryba a proč, prostě vše co nám, kteří jedeme do této lokality může pomoci.

Honza Dufek vyjíždí okolo 22. března a tak už se můžeme těšit na jeho informace z reálu.

To předpokládá tak 3 sloní ucha a není co řešit. Mám obavu, že nám tam Kulik s jeho velkou partou nic nenechá. Svědčí o tom ta skutečnost, že již nyní nastolil otázku taktiky lovu tresek a pod.

Kulíku v jaké lokalitě budete?Já odjíždím z Plzně 24.5 na Hitru do Grevsnesvagenu.

To Jindrich: Kulík bude řádit u Edenu. Ale jen jestli mu tam něco necháme my, jedeme tam od 5.5. - 16.5.

:-D:-D:-D

To VenaS.: Já vyjíždím z Prahy večer 22.5.2013 a vracím se 12.6.2013. Škoda, že se mineme, aby jsi mi řekl kde jste to vychytali a jaké jste měli úspěchy. Tak pánové pochlupte se jak zbrojíte atd.

To: Kim: Co já a naše parta, ale v té době (22.5.2013) tam jede i Mára, Zerp a další!!!

Kamoš jede už 27.marca a ja 20. apríla. Takže prvé info uz čoskoro .

To dub: To je vynikající. Už, aby jste tam byli a posílali jen dobré zprávy a hodně snímků.

Kuliku. Když budou posílat samé dobré zprávy a fota, tak to svědčí o tom, že tam na Tvojí partu a spol toho moc nenechají. My tam jedem až v červnu a to je hned po tom co tam budou nasazovat nové tresky.

Budeme sa snažiť .;-)

[citace]kulik napsal: To VenaS.: Já vyjíždím z Prahy večer 22.5.2013 a vracím se 12.6.2013. Škoda, že se mineme, aby jsi mi řekl kde jste to vychytali a jaké jste měli úspěchy. Tak pánové pochlupte se jak zbrojíte atd. [/citace]

Net tam je, tak snad bude co hlásit. Když tak ještě před vaším odjezdem bude příležitost referovat8-)

Kime jenže tou dobou budou ještě po vysazení hájené.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.