Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

• Toto téma obsahuje celkem 1,456 odpovědí. Do diskuze (96 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dosky a poslední změna proběhla před 10 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 1,457)
  • Autor
    dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

kim napsal:

Souhlasím s Mifakem, že se jedná o polaky. Znak velké oči a křivá boční čára o zbarvení a tvaru těla ani nemluvě.

Souhlasím to se snad nedá ani zaměnit za jinou rybu.;-);-)

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Domnívám se, že “mikulčák” nerozporuje polaka, ale je mu divné, že jsou tyhle ryby při chuti v tuhle dobu……

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

to gruvearbeider-přesně tak sem to myslel:-D

tak každá ryba žere i v zimě,je možné že je chytli na větších hloubkách…

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Už je to veselejší, neboť to mám za 79 dní na HITRU s EDENem a na dvojtý pobyt. Tak jaké novinky v nástrahách, návazcích, metodách vedení nástrah, taktikách lovu, upřednostňování “nočního” lovu před denním a naopak, v jakých hloubkách a místech, přívlač nebo pilkrování, jaká cílená ryba a proč, prostě vše co nám, kteří jedeme do této lokality může pomoci.

Honza Dufek vyjíždí okolo 22. března a tak už se můžeme těšit na jeho informace z reálu.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

To předpokládá tak 3 sloní ucha a není co řešit. Mám obavu, že nám tam Kulik s jeho velkou partou nic nenechá. Svědčí o tom ta skutečnost, že již nyní nastolil otázku taktiky lovu tresek a pod.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Kulíku v jaké lokalitě budete?Já odjíždím z Plzně 24.5 na Hitru do Grevsnesvagenu.

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

To Jindrich: Kulík bude řádit u Edenu. Ale jen jestli mu tam něco necháme my, jedeme tam od 5.5. – 16.5.

:-D:-D:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To VenaS.: Já vyjíždím z Prahy večer 22.5.2013 a vracím se 12.6.2013. Škoda, že se mineme, aby jsi mi řekl kde jste to vychytali a jaké jste měli úspěchy. Tak pánové pochlupte se jak zbrojíte atd.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To: Kim: Co já a naše parta, ale v té době (22.5.2013) tam jede i Mára, Zerp a další!!!

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Kamoš jede už 27.marca a ja 20. apríla. Takže prvé info uz čoskoro .

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To dub: To je vynikající. Už, aby jste tam byli a posílali jen dobré zprávy a hodně snímků.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Kuliku. Když budou posílat samé dobré zprávy a fota, tak to svědčí o tom, že tam na Tvojí partu a spol toho moc nenechají. My tam jedem až v červnu a to je hned po tom co tam budou nasazovat nové tresky.

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Budeme sa snažiť .;-)

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

kulik napsal: To VenaS.: Já vyjíždím z Prahy večer 22.5.2013 a vracím se 12.6.2013. Škoda, že se mineme, aby jsi mi řekl kde jste to vychytali a jaké jste měli úspěchy. Tak pánové pochlupte se jak zbrojíte atd.

Net tam je, tak snad bude co hlásit. Když tak ještě před vaším odjezdem bude příležitost referovat8-)

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Kime jenže tou dobou budou ještě po vysazení hájené.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 1,457)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...