Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Rozpiš niečo o tom vylovenom prute.Značka,mulťák,hľbka,.......

[citace]JAKABO napsal: Rozpiš niečo o tom vylovenom prute.Značka,mulťák,hľbka,.......[/citace]

Bohužel k tomu už Ti moc neřeknu. Je to už pár let zpátky a hned ho někomu dal pro dítě. Byl to krátký, lehký prut s jednoduchým multíkem.

Tak ten prut, to je fakt super úlovek..:-P

To Kliknis: nevím kolik stála vrtule naštěstí nebyla moje, ale myslím, že něco kolem 3500 Kč

Jo Eden nebyl špatný jen jsem tam byl když bouchla sopka na islandu byla zima, ale úlovky byly docela dobrý.

Máro Tyhle koule se tam válejí docela na dosti ostrůvkách, ale jsem rád, že jsem je našel nejen já:-D

[citace]PP napsal: Jo Eden nebyl špatný jen jsem tam byl když bouchla sopka na islandu byla zima, ale úlovky byly docela dobrý.

Máro Tyhle koule se tam válejí docela na dosti ostrůvkách, ale jsem rád, že jsem je našel nejen já[/citace]Co to je za koule?

Jindro někdo říká, že prý jsou to staré deaktivované miny, ale já opravdu nevím našli jsme takové 3 mají v průměru tak 60 cm a jsou opravdu těžké.

[citace]PP napsal: Jindro někdo říká, že prý jsou to staré deaktivované miny, ale já opravdu nevím našli jsme takové 3 mají v průměru tak 60 cm a jsou opravdu těžké.[/citace]

To jsou teda opravdu velké, z obrázku vypadají maximálně poloviční..

[citace]PP napsal: Jindro někdo říká, že prý jsou to staré deaktivované miny, ale já opravdu nevím našli jsme takové 3 mají v průměru tak 60 cm a jsou opravdu těžké.[/citace]Já se o zbraně zajímám. Systémů lodních min je samozřejmě víc.Já jsem se s podobnou nesetkal a to už jsem jich pár viděl.Mě se zdá že jde o něco zcela jiného a to o kotvu velké bóje které jsou třeba u sádek.Je to jen má doměnka.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.