Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

První výjed po dojezdu do kempu má v sobě zvláštní atmosféru. Vše z člověka spadne a je v tom po uši.

2 Kime

Já tu zvláštní atmosféru pociťuji již v momentu kdy nastupuji do auta :-D

Pro mě i cesta je cíl, užijeme strašně moc srandy. :-D

Se mnou začne cesta do Norska mávat již po novém roce. Již předevčírem jsem sestavoval pro partu jídelníček. Prostě si říkám, že jsem magor, ale asi to jinak nejde. Tyto stránky k tomu jen přispívají, zejména když se zahledím na zveřejněná fota. Sim a Mifak mají dle mého velkou pravdu. Mám za to že nejsme sami.

Tak se musím přidat. Já začínám spřádat nové představy hned jak se vrátím. Dnes mám již zbalenu rybařinu a to jedu až 22.května 2013. Jídelníček a co vše sebou mám na papíře, ale na realizaci je brzo a tak na měsíčních "pokecech norků", které mi pomáhají zkrátit čas čekání, se snažím získat nové informace, rady a poznatky od úžasných kamarádů, kteří sem chodí. A spolu s komunikací zde mi čas a čekání příjemně utíká a nová výprava a očekávání od ní se přibližují.

Hádanka-kdo ví co to je a k čemu to slouží???????????;-)

Pár fotek z Dolmoy.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.