Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 30 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 10 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
  • Autor
    Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Salmon napsal:

Vydra napsal:

Nemá tam nikdo co házet… moře není jen jejich.

Přesně!!!

Kdyby bylo moře jako vesnický rybník a neexistovaly silné proudy, brzy by si to všichni rozmysleli a nedělali bordel přímo u sebe. Takto spoléhají, že to voda a vítr odnesou a u nich bude stále čisťoučko.

Kdyby u nás v lodi hodil někdo do moře co není biologického původu tak mu urazím pracky.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

I když se nám jednou stalo, že jsme vezli v bedně z vody víc prázdných plechovek od rádlera než ryb:-D

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Vydra napsal:

I když se nám jednou stalo, že jsme vezli v bedně z vody víc prázdných plechovek od rádlera než ryb

Jen jednou? Tak to si můžete pískat 😀

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Janko , nebylo to myšlené na Tebe (nebo na Vás – jak chcete ) ani na Doskyho.Bylo to opravdu myšleno na pana domácího ,pravého norka.(nebo Norka) Nevím co s tím dělá ,ale prostě je to tak a jeho zájem o toto zboží je neuvěřitelný.

Konkrétně v jeho případě jsem si téměř jistý,že o žádnou ekologii a úctu k přírodě nejde.

Nechci se pouštět do žádných větších akcí,ale fotky od tresky 008 jsou cca 35 metrů od jeho vlastní chaty a 50 metrů od chaty kterou pronajímá -:)

Viď tresko ?? To se nedá nepoznat…..

čauky Ota

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Já se omlouvám. Teď jsem se v tom dokonale ztratil. Co mělo nebo nemělo být myšleno na Janku nebo mne? Trochu v tom plavu.:-|:-|

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Dosky

no ze vybirame prazdne pivni plechovky z odpadu a pak je vracime v obchode .. to delaji jen pravi norove! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pokousela jsem se naznacit, proc se mozna nekdo hrabe v odpadech a vybira plechovky.. a to musime casto delat taky, protoze lidi netridi odpad .. takze by to mohl nekdo nekdy tvrdit i treba o nas ..

To Otapa:

pisete: Nevím co s tím dělá ,ale prostě je to tak …

No prave – nevite, co s tim dela, ale vyzniva to, jako by mel zapotrebi si privydelavat prebiranim prazdnych plechovek …

Treba jen tridi, nebo to odvazi do vykupny .. schvalne se ho zeptejte, treba si priste muzeme taky privydelat ;-):-D

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

V rorviku na vikne mě to ve všech.3 obchodech plechovky od plzně nevzalo vždy je to vyplivlo zpět a to tam plzeň mají. A po cestě zpět to v stenkjeru plechovku vzalo. Máj v tom nakej bordel…

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

A proc by ti to melo vracet zalohu, kterou jsi tam nezaplatil? Aha??

:-D:-D

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Hyse napsal:

V rorviku na vikne mě to ve všech.3 obchodech plechovky od plzně nevzalo vždy je to vyplivlo zpět a to tam plzeň mají. A po cestě zpět to v stenkjeru plechovku vzalo. Máj v tom nakej bordel…

Ahoj, já nevím co tam kdo v současné době vozí, ale pokud tomu správně rozumím, tak celé kouzlo spočívá v označní PANT ( viz příspěvek Janky ze 19.06.2014 v 09:59:31 ) s vyznačenou cenou.

Plechovky od Plzně – české toto označení pokud pamatuju nemívali a nemají. Exportní plechovky koupitelné v Rakousku a Německu to mívaly a do automatů určitě pasovaly už v roce 2008 – tenkrát díky kurzu byla v těchto zemích i lepší nákupní cena než v CZ. Jak je to aktuálně nevím, ale přítomnost značky PANT a vyznačené ceny bude rozhodující docela určitě.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Jak jsem psal ve stenkjeru to tomra v klidu spolkla a nok vyplatila a a po mnoho let zpětně jsme je odevzdavali a nocky to vyplacelo a označení pant na plechovkach určitě nebylo.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Hyse napsal:

Jak jsem psal ve stenkjeru to tomra v klidu spolkla a nok vyplatila a a po mnoho let zpětně jsme je odevzdavali a nocky to vyplacelo a označení pant na plechovkach určitě nebylo.

Petře, vždyť ty nepiješ, tak taky proč by si něco vracel:-D:-D:-D

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Jiran napsal:

Hyse napsal:

Petře, vždyť ty nepiješ, tak taky proč by si něco vracel

To má jen, jak to uklízí po ostatních 😀

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Cestou ze Soroya jsem se stavěli v Altě a všechny plechovky naházeli do automatu v místním Coopu. Za nějaké plechovky to NOK dalo, za jiné nikoliv. Vzalo je to ale všechny bez rozdílu barvy pleti, náboženského vyznání, nebo státní příslušnosti. 😀 Ani jsem nezkoumal, jaký je v tom systém. My jsme měli uklizeno, plechovky se nikde neváleli a za utržené NOK jsme si koupili rajčata na vylepšení svačiny na cestu. :-D:-D:-D A myslím, že všichni byli spokojeni.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...