Uvolnila se nám 3 místa na Bessaker v termínu 29.8.- 10.9.2015 !!!
Zájezd je s SN Tour autobusem.
Více info Zerp - Vláďa Zelenka - 603 563 002.
Uvolnila se nám 3 místa na Bessaker v termínu 29.8.- 10.9.2015 !!!
Zájezd je s SN Tour autobusem.
Více info Zerp - Vláďa Zelenka - 603 563 002.
Bessaker v termínu 29.8.- 10.9.2015 !!!
Stále máme jedno místo !!!!!!!! TOP lokalita !!!!
Na veškeré druhy ryb...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
TOTO NEPLATÍ PRO pana PEPU........ale pro jiné NORY......:-D:-D
Odpovědět
Kde si sebral tu fotku s tím housetem? Tu jsem fotil já, jestli se nepletu. :-D:-D
Odpovědět
Takhle rozmázlou......tak to zcela určitě jsi fotil....... TY :-D:-D
Najde se někdo na ten BESSAKER..... TOP loviště na MEGA okouníky s touto nástrahou ICE fish !!!!
Jedno místo .....možná dvě.....:-):-)
Odpovědět
Dámy a pánové.Pořád mám k mání jedno místo na bessaker v termínu 7-18 září.Super lokalita na mníky a okouny.Další druhy ryb také v celkem slušném zastoupení.
Odpovědět
Ahoj
jezdím s partou (brácha jeho budoucí zeťák a pár kámošů) poslední dobou v červnu k Dufkovi a již loni jsem bráchu lámal na podzim na štikáče a houby, ale on opět nejede. Pořád o tom uvažuji, sic píšete jednou termín 7.9-18.9 a podruhé 29.8-10.9 Tak nevím který platí. Ale spíše mám trochu problém s tím autokarem, s cestovkou jsem nikdy do Norska nejel . Přidat ke zkušeným rosomákům je dobré, nevím však jak to je s cestovkou. Jsem zvyklej si brát své věci na rybaření bedny na filety a tak kolem. Nevím jak to u vás chodí. Navíc jsem od Litoměřic takže další je třeba řešit se někam dostat . Celé je to pro mně nějak cizí. Sic rád bych se taky podíval. Chybí mi pár docela důležitých informací, na lokalitu jsem koukal, rybaření slušné a parta jak vidím dobrá.
Odpovědět
to beboo:jsou to dva termíny.ten 7.9-18.9 je pořád volný.Jede se autobusem a věci si vezeš všechny svoje.Myslím tím naprosto vše.Od jídla až po bedny na maso.No a Litoměřice taky není problém.Bud dojedeš do prahy anebo můžeš nastoupit v Teplicích na benzině u hypernovy.Pokud potřebuješ další info tak piš na porad.na.cestach@seznam.cz
Odpovědět
Dík za info.
Večer si písnu, termín je supr. Když to bude i ve zbytku :) myslím ještě nějaké informace, jel bych. Dořešíme to.
Jestli seš přímo aktérem a seš s Teplic nebo z okolí, je možná ještě lepší se sejít.
Odpovědět
To beboo:jsem z brna takze to setkani klapne az v autobusu.schanim primo ke mne do lode.pro rychlejsi komunikaci moje tel.cislo:608869509
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...