Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar VOLNÉ MÍSTO – LOPPA

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Radyn a poslední změna proběhla před 10 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    simsim
    Člen
    (0 odpovědí)

Nabízím volné místo, popř. i dvě (pokud by chtěl někdo jet i se svým par ťákem ) na poloostrov Loppa v termínu 7.7 -16.7.2014. Cena za pobyt je 14 000 / osoba + doprava. Ta se rozpočítá dle konečného počtu lidí. Jezdíme fajn parta 4-5 lidí ale bohužel kvůli změně zaměstnání musím svou účast zrušit. V případě zajmu o bližší informace volejte 733 132 342 nebo napište na email.

David
    Účastník
    (311 odpovědí)

Ahojte,

plánujeme výlet na Loppu , od 04.07.2016 do 15.07. 2016, bude nás 16 lidí z toho 3 do 16 let . Chceme 3 lodě na celou dobu . Ubytování může být v jednom domě , stačí jedna kuchyně a jedna velká jídelna . Může mi to někdo nabídnout , nebo dát tip.

Dík

David

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Ahoj. Pokus se kontaktovat Steinara ze sandland brygg. Má 2 velké apartmány hned vedle sebe kdy každý je až pro 9 lidí. Zkus to ale co nejdříve protože příští rok má už úplně plný a přijmá objednávky už na 2016. Na loppě lepší variantu asi těžko seženeš. Přikládám vebovky kde můžeš vše prostudovat http://sandlandbrygge.com/

Ještě mě napadá možnost Soroya Chata Sorvaerstua která je pro 20 lidí s dvoulůžkovýma pokojema. Michal Simčo ti k tomu určitě podá vyčerpávající informace.

Snad jsem ti trochu pomohl.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Přístav a ubytování na Sandlandu

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Ty apartmány jsou ty 2 balkony na hoře

David
    Účastník
    (311 odpovědí)

Díky Radyne , už sem mu napsal , uvidíme kdy odpoví , tuto lokalitu jsem viděl i u Dinturu , libila se mi , zatím jsme jezdili Nordkap , ale je to tam ukrutně drahé , tak zkoušíme níže

D

David
    Účastník
    (311 odpovědí)

Nazdar Radyne ,

prosím tebe Steinar nějak nereaguje na poptávky? nebo máte někdo na něho lepší kontakt ?

Dík

D

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Vydrž on se ozve. Má teď čerstvě po sezoně. Možná je na dovolené. Letos bude asi na sandlandu poprvé přes zimu tak na to bude mít čas.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar VOLNÉ MÍSTO – LOPPA

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(189)
(30)

Nahrávání ... Nahrávání ...