Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Volné místo LOKTA 2012

Z důvodu odřeknutí jednoho člena posádky nabízíme jedno volné místo.

Termín pobytu : 15.6. - 25.6.2012

Odjezd : 13.6. 18:00 z Hodonína (možná i dříve podle trajektu)

Příjezd : 27.6. v ranních hodinách

Jedeme 9-ti místným transitem (od Nakiho) v 6-ti osobách.

Předpokládaná cena 18.500 Kč komplet (doprava, ubytování, pronájem lodě, PHM do auta, pronájem auta, jídlo, triko).

Výborná lokalita na halibuty. Chycen zde český třetí největší halibut (www.rybolovnorsko.cz) za rok 2011!!!. Letos jsme chytili za pobyt 10 halibutů 75-161 cm.

Skvělé místa na polaky. V letošním roce v tomto termínu již byly makrely.

V tomto termínu je celou noc světlo, takže se dá chytat 24 hodin. Prostorná 22-ti stopá loď. Ověřeno, že není problém lovit i v šesti osobách bez omezení.

Odpovědět

Poslal jsem ti SZ :-)

Stále neobsazené.

Takže s Radkem to nevyšlo? To je škoda. Jinak ten sklípek už letos nestihnu - velká rodinná rada (manželka) rozhodla :-)

máš SZ

2 vd

Zprávy jsem od Tebe dostal. Posílal jsem Ti odpověď, ale patrně nedorazila. Musíš si vymazat staré zprávy, jinak Ti nové nepřijdou. Proto Ti píši odpověď sem:

Zdravím. Že jsi ze Slovenska nehraje vůbec žádnou roli :-) A naše zkušenosti zase nejsou na tak špičkové úrovni, jak by se mohlo zdát. Jen nás to hodně baví a hledáme informace a ty aplikujeme v reálu. Včera se mi ale už ozval jeden uživatel, že chce jet. Poslal prý i zálohu, tak počkám, jestli mi přijde na účet. Pokud ne, je místo tvoje. 100% dám vědět.

Potvrzuji příjem zálohy posledního účastníka (DĚDA)- MÍSTO OBSAZENO

Děkujeme za Váš zájem.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.