Ahoj, hledám nějakou rybářskou partu, která by měla volné místo pro jednoho pohodového rybáře v termínu kdykoli po 20tém září. V Norsku už jsem letos byl, ale nějak to nestačilo…
tel 777026031
Ahoj, hledám nějakou rybářskou partu, která by měla volné místo pro jednoho pohodového rybáře v termínu kdykoli po 20tém září. V Norsku už jsem letos byl, ale nějak to nestačilo…
tel 777026031
Nabízíme 1-2 volná místa do Norska na ryby v termínu 28.8.-11.9.2010. Lokalita střední Norsko,komuna Gjemnes, Batnfjord. Vše již zajištěno-doprava os.autem,trajekty,superubytování a tech. zázemí,loď atd. Mohou se přihlásit i ti, co třeba nerybaří a chtěli by jet jenom na dovolenou.
Bližší info e-mailem nebo na 602834867
Odpovědět
to treska50: díky za nabídku, ale bohužel mohu odjet až po 20tém září.
Odpovědět
Na poslední chvíli scháníme rybáře do jižního Norska odjezd už 31.8.2010
Odpovědět
Ahoj,máme 2-3 volná místa na termín 12.9-27.9.2013 v lokalitě Alesund.Vloni velká spokojenost.Zájemce může nechat soukromou zprávů,napíšu podrobnosti a můžu poslat foto.Parta z Karlovarska.Pro představu o složení naší věkové kategorie posílám foto.
Odpovědět
Stále hledáme lidi z Karlovarska na září do oblasti Alesund.Velmi dobrá cena i celkové zajištění.
Odpovědět
Zdar všichni. Máme jedno místo v Ducatu od 27 srpna do 6 září. Roan, chata s terasou nad mořem, deset dní a cena cca deset +-. Jsme z Třebíče. Detaily na: bariqe@seznam.cz a nebo: 604871030
Odpovědět
Tak to nade mnou už neplatí. Místo na Roan už je obsazeno. :-P
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Stále hledáme lidi z Karlovarska na září do oblasti Alesund.Velmi dobrá cena i celkové zajištění.[/citace]
:-D:-D:-D Odkud jste chlapi, dej nějaké info já : http://www.fischstarclub.cz/
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...