Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
  • Autor
    respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Můj mladej je to samý:-Dten je postiženej ještě víc!!:-P v září nastupuje do Vodňan a k Benovi by jel hned!! Už jsme to probírali,tak ještě uvidím,ale není čas:-(

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

To Respi a cricket:

Co mám přihodit za lákadlo ?!?!

:-D:-D:-D

Pandion

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Pandion napsal:

To Respi a cricket:

Co mám přihodit za lákadlo ?!?!

Pandion

Ještě můžeš připomenout, že tam je ten halibut, co ho už pár našinců mělo na háčku, ale zatím vždycky vyhrál.

Pro vylepšení jídelníčku tam touto dobou budou jistě houby, borovky, oastružiny atd.

Makrelová hejna slibují velké ryby pod nima.

Karel Marian
    Účastník
    (34 odpovědí)

Já jsem silně nalomený,:-D ,ale to co mně brzdí je to že jsem přece jenom amatér,5x v Norsku sice,ale pořád těžkej amatér.V životě jsem nebyl s profikama jako jste vy,tak se tak nějak obávam ostudy::-).

😛 .

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

To Vlkouš

Díky za doplnění, halíka jsem si chovával v rukávu jako poslední trumf a ty to prozradíš8-O

Přihodím mléčné kůzle , nebo jehněčí kýtu. Odběr po dohodě

Pandion

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Jo vo tom halikovi víme:-D taky nám vzal draka:-(ale máme tam i jiné supr.tutovky(Majáček,Zoo,Melstein atd….)8-)8-)

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

To cricket:

Jakej amatér? Budeš první důstojník, kluci co jdou ke mně do lodě jsou naprostí nováčci:-x:-x:-x. Všechno jim budu muset vysvětlit.

Profík je hlavně Honza alias Zabjan. Ale o tom to je , já se např. těším, že poznám nové kamarády a něco se přiučím. Zavolej 777754809

Pandion

Karel Marian
    Účastník
    (34 odpovědí)

Dohodnuto,jedem…;-)

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

Děkuju všem za podporu při hledání kolegů na výpravu. Výprava je doplněna a první tel. rozhovor s Karlem , který trval 40 minut ukázal, že si budeme rozumět. Zavírám krám a všechno co jsem slíbil taky splním

:-D:-D:-D

Pandion

Zábal Jan
    Člen
    (78 odpovědí)

To cricket

Poslal jsem ti SZ tak se ozvi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

No vida 🙂

S Pandionem bych já jel kdykoliv ačkoliv se osobně neznáme. Je to podle jeho příspěvků tady na foru. Kdo ví jestli on, by vzal mě:-D

Přeju vám všem na Bakkanu parádní vítr. To že nachytáte, když vás to pustí na vodu je zaručeno. Sim bydlí za rohem a málo kdo jinej tohle místo zná líp – kromě domácích. Neváhejte ho vzbudit v kteroukoliv dení dobu (ne noční) s lahvinkou v ruce a bude jistě ochotný radit a radit.:-D:-D

Jinak cricket – tvůj nick znamená známou hru nebo cvrček? Jinak přeju trofejní kousek tvému synovi – teda pokud jede taky 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

cricket napsal: Já jsem silně nalomený, ,ale to co mně brzdí je to že jsem přece jenom amatér,5x v Norsku sice,ale pořád těžkej amatér.V životě jsem nebyl s profikama jako jste vy,tak se tak nějak obávam ostudy:.

.

Žádná ostuda…sem rád,že jedeš směr sever..

Já nemožu,práca mě nepustí… :-?:-?

Karel Marian
    Účastník
    (34 odpovědí)

Zabjane ozvu se,nějak jsem nestíhal včera.Mladej jede taky a propukla u nás totální rybářská nemoc:-P.Mladýmu (16)jsem to řekl a hned za 5 minut mě donutil nasednout do auta a jeli jsme 70km dokupovat věci.

Z kuchyně udělal za 10 minut rybářskou místnost.

😛 .Jinak Vlkousi,dík za přání a ten nick cricket mně napadl používat ,poněvadž mi máma koupila na základce triko a na něm bylo cricket,kluk co se mnou chodil do třídy,neuměl říct ,,R” a furt mi řikal crickete.

Tak se to nějak ujalo..

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

🙂 tak ten tvůj mladej je dílo:-)

Ale je to moc dobře. Bude mít skvělé zážitky – vzpomínky. A nebude myslet na kraviny. Takto bude mít životního koníčka… jen tak dál.

Václav Fröhlich
    Účastník
    (11 odpovědí)

Kdyby někomu z party chybeli dva lidi idealne s odjezdem okolo 24.8. do konce prazdnin, dejte mi pls vedet, se synem bychom se radi pridali. Idealne stred Norska a vys 🙂 Diky. 606066480

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...