Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.
Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.
Zdravím. 1 turnus Setter Bridge od 12.května do 25.května 2026. Raději tady sháním někoho na loď než to ne chat na cestovce. Já z Prahy.
Zdravim jestli je ještě zájem, tak pošlete telefon a můžeme se domluvit. V norsku jsem byl 9x a na Setteru loni. Já 65. Z pozdravem Karel
Díky za nabídku, ale sotva jsem to uveřejnil, tak se mi ozvali dva a hned jsme se domluvili a už to máme u cestovky sjednané. Tak snad příští sezonu. Ještě jednou díky.
Odpovědět
Překvapení pro tátu
Dobrý den,
chtěli bychom tátovi rybářovi (50) k narozeninám koupit zájezd/nebo do party k někomu kdo jezdí pravidelně a zná to.
Najde se tu nějaká skupina chlapů (ideálně z moravy), kteří mají v plánu jet v roce 2026?
Děkuji a ozvěte se prosím na email: kaja.hude@seznam.cz
Odpovědět